30. jan 2017 14:45
Vsi lezemo nekam gor. Ko sem prišla sem gor sem jih imela malenkost čez 20. Sedaj pa se bo kmalu štirica pokazala kot prva številka.
LP, Saša
30. jan 2017 14:45
Vsi lezemo nekam gor. Ko sem prišla sem gor sem jih imela malenkost čez 20. Sedaj pa se bo kmalu štirica pokazala kot prva številka.
LP, Saša
30. jan 2017 14:53
Jaz jih bom pa letos 52, vmes, ko se je odprla ta tema sem se tudi preselila, rodila, poročila.Sem mami dveh odraslih hčera in sina, ki bo letos dopolnil 10 let. Živim v okolici Domžal praktično celo življenje, prej pri starših, sedaj na svojem. S kulinariko sem pa itak zasvojena!
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30. 2017 15:15
30. jan 2017 15:22
Trixi, podajva si roko, generacija.
30. jan 2017 16:20
Mopsika
30. jan 2017 16:45
Jaz sem pa rojena na pomlad leta 1950, torej jih bom letos dopolnila 67. Meni se zdi že kar veliko, ampak tako je. Leta so samo številka. Ljubim življenje in moje drage, sina in hčerko, tri vnučke in seveda moža. Rada imam tudi vse druge ljude, vse, ki so ljudje dobre volje in odprtega srca. Veselim se spet pomladi, snidenja s sinom, ki nas že dolgo ni obiskal, malih in velikih radosti. In vsak dan se veselim srečanja z vami vsemi, ki pridete na kulinariko tako kot jaz.
30. jan 2017 17:41
No pa še moja malenkost,ki je stara 43,pa se tako ne počutim,sem mlada po srcu,mama,babica 1 letnemu vnučku,mama 2 hčerkama (21 in 8 let),srečno ločena...
Ker sem najlepša leta pustila v osami in izolaciji sedaj živim na polno,pa ne,da hodim ven,ker ne ampak v smislu živeti,kot ti paše in ne kot hočejo drugi!!!
Da bi pa še kdaj imela kakšnega moškega pa ne hvala!!!!! So se mi zamerili za zmeraj!
30. jan 2017 17:56
No, no, čebulka... Take težke besede. A ti poznaš rek: "Zarečenega kruha se največ poje!"
Pozdravček!
30. jan 2017 18:02
Moj EMŠO je enak od rojstva .
Sem pa mlada, rosnih 43 let, sem soproga in mama. Kuhanje je moj izpušni ventil .
30. jan 2017 18:05
O Dragička,še predobro poznam ta rek,tudi zarečenega kruha sem že veliko pojedla,in moja nesojena ljubezen je lansko leto umrla,tako,da zame moškega ne bo več,sej veš kako rečejo,takega še ni mati rodila....
30. jan 2017 18:06
Dragička je napisal/a: |
Minilo je 7 let, 8 mesecev in 25 dni od zadnjega oglašanja v tej temi. Smo še prisotni, še živi..., se nam je EMŠO kaj spremenil?
Pozdravček! |
emšo ne, le število let, ki se je obrnilo ...
Še živi in prisotni, nekaj sprememb za menoj. Ženska, potem pa malo mama, malo soproga, predvsem pa sama svoja!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom