5. mar 2009 10:36
Poročena prekmurka 32 let. Enega sina, ki je star 11 let. lp bisagolf
5. mar 2009 10:36
Poročena prekmurka 32 let. Enega sina, ki je star 11 let. lp bisagolf
5. mar 2009 12:07
Mariborčanka, 43 let, poročena, 22 letni sin in 16 letna hčerka daby Sporočilo je spremenil(a) daby dne 05. mar 2009 12:07:55
5. mar 2009 15:46
Evo še mene- štajerka :) V bližnji prihodnosti bom praznovala 22 let. Prihajam iz Frankolovega (okolica Celja), čez teden pa živim v Ljubljani, kjer študiram varnostne vede. Doma imam labradorko Nero in muca Puhija :) Sicer pa sem z vašimi recepti in kuhanjem postala že rahlo zasvojena, saj ni dneva da ne bi vsaj 5x pokukala sem gor,če je kaj novega :) ravno je za mano izpitno obdobje in verjemite, da sem pekla NA VELIKO :) imam navado, da ko je dost učenja, moram pečt :) pa smo bli vsi srečni- moji doma, ki so jedli, še najbolj :) hehe.. v glavnem super ste ;) sa_ sha
5. mar 2009 17:09
No moj emšo pa se začne 1973,poročena dva otroka sin in hči oba stara 16,5.Celjanka na celi črti čeprav so me hotli izseliti,pa se ne dam.Saj veste "tu je moj dom,tu sem doma ...".pa lep pozdrav kriznana
5. mar 2009 17:27
Sem prekmurka stara 51.Imam 3 otroke stare od 12 do 27 let in eno luštkano mopsiko. Engie
5. mar 2009 19:38
Naj se še jaz predstavim. 40letna mama dveh najstnikov prihajam pa iz okolice Slov. Konjic - pristna štajerka.Zelo rada kuham in prebiram recepte, prispevam pa jih ravno ne. Andika68
5. mar 2009 19:45
Moški ,52 let po poklicu gost.tehnik že kar nekaj let invalidsko upokojen,hči 24 let,sin 23 let.Od kar sem na kul.sem se naučil več kot v času celotnega šolanja .Vesel sem,da sem vas spoznal in tako našel v mojem tretjem življenskem obdobju veliko novih znancev in lahko rečem tudi prijateljev.
Ostanite taki še naprej Jože!
receptor
20. mar 2009 10:35
oj, sem mama dveh visokih, postavnih, dolgolasih bijondk - ena še najstnica - srednješolka, smo primorke - s del vipavske doline, abraham mi že nagaja - z nami pa še dva psička mešanca in dve muci - vsi izgubljenčki... delamo pa na različnih področjih, v animaciji, gostinstvu in zdravstvu... inteligentka
20. mar 2009 11:02
Hja, (skoraj) 29. let staro bitje, doma iz okolice Celja. Po poklicu vrtnarski tehnik (trenutno brez službe ),v fazi prekvalifikacije. Trenutno še brez otrok . Doma me čuva labradorec Aron in . Drugače pa, ena kr dost velika , ki rada in . Alja
21. mar 2009 14:30
Jaz pa sem primorka, štejem pa skoraj 22 let na 20 podlage. Fajn se mejte sweetsKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Pustne miške