6. okt 2008 13:04
evo še mene 32 let , Celje velikoooo sončka.... Pokraculja
6. okt 2008 13:04
evo še mene 32 let , Celje velikoooo sončka.... Pokraculja
6. okt 2008 14:47
Uh.. kok ste pridne. Jaz bom ravnokar 42 - škorpijonka. Izpod Šmarne gore.. receptov ne prispevam, v glavnem samo na forumu otresam.. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
7. okt 2008 11:55
49 let. Oba z možem rojena škofjeločana, še vedno tudi po srcu, čeprav živiva z dvema odraslima sinovoma (26 in 22 let) že 22 let v okolici Tržiča. S kulinariko sem že kar malo zasvojena pravi mož, k sreči delam pri njem in gre vse v rok službe. Popoldan tako ne pridem do računalnika, čeprav imamo dva, pa tudi časa nimam.
Lep pozdrav. Breda
Lejla13
7. okt 2008 13:37
Stara sem 37 let, doma pa iz Kopra, obožujem morje. leny
7. okt 2008 13:50
22-letna Dolenjka - Always cvičk! ;) Jejža
7. okt 2008 15:57
Čez 13 dni bom že četrt stoletja Rojena v Trbovljah, živim v Posavju (okolica Sevnice), vendar pa me spet nekaj vleče v Trbovlje... ljubezen seveda BiBaBuBa
7. okt 2008 16:49
matjaž je napisal/a: |
Leni ne povem ti kolk je stara, ti pa povem, da je zelo fejst, prijetna in simpatična ženska. Matjaž |
*ebiga matjaž, nekaj članic kulinatike sem osebno spoznal in vse pašejo v tvojo tabelo ( zelo fejst, prijetna in simpatična ženska ).
ežoj
7. okt 2008 16:54
BiBaBuBa je napisal/a: |
Čez 13 dni bom že četrt stoletja Rojena v Trbovljah, živim v Posavju (okolica Sevnice), vendar pa me spet nekaj vleče v Trbovlje... ljubezen seveda BiBaBuBa |
A da so Trbovci tolk fejst dedci???? Jej, jej, tega pa nisem vedla.........
LP
cervus
7. okt 2008 17:02
leni1 je napisal/a: |
Mene pa prov zanima koliko je stara Vandelina jr. ko vedno da takooo dolge in premišljene odgovore.leni1 |
Evo leni prva, tukaj imaš opis iz prve roke:
ežoj
7. okt 2008 17:06
BiBaBuBa je napisal/a: |
Čez 13 dni bom že četrt stoletja Rojena v Trbovljah, živim v Posavju (okolica Sevnice), vendar pa me spet nekaj vleče v Trbovlje... ljubezen sevedaBiBaBuBa |
bibabuba ( oprosti, ne ljubi se mi spreminjat velikost črk, jaz tipkam z enim prstom ( saj veš, tistim za tipkanje )), nekam si stara, ej, četrt stoletja, a veš kolk je to velik za enga na začetku gimnazije, takorekoč metuzalem.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Slivove rožice