26. nov 2007 5:02
Če ne bom v službi, pridem še jaz, vesela prekmurka. A me vzame kdo s sabo in kje bo tole srečanje? Smem predlagati, naj ne bo preveč pozno? Kyara
26. nov 2007 5:02
Če ne bom v službi, pridem še jaz, vesela prekmurka. A me vzame kdo s sabo in kje bo tole srečanje? Smem predlagati, naj ne bo preveč pozno? Kyara
28. nov 2007 0:11
Kyara je napisal/a: |
Če ne bom v službi, pridem še jaz, vesela prekmurka. A me vzame kdo s sabo in kje bo tole srečanje? Smem predlagati, naj ne bo preveč pozno? Kyara |
28. nov 2007 10:20
Jaz sem stara 51 in imam fajn moža ,pa hčer staro 29 ,vnuka 10 ,zelo rada sem na kulinariki ,čeprav nisem dolgo prijavljena ,a recepte že kar nekaj časa zbiram pri vas. Res ste prave umetnice in umetniki in šarlatani. Sem iz Ormoža in včasih se mi zdi ,da ne spadam med vas, a že za 5 minut sem nazaj in gledam kaj je novega.Bodite lepo in na srečanju uživajte še za nas ki nismo šoferi in ne moremo na kavo. lp smrko
28. nov 2007 10:53
Sem gorenjka, Cerklje na Gor., stara 40 let, mati trem najstnikom: dvojčici 14 let, sin 18 let, za razvedrilo pa zlati prinašalec Goldi. Na kulinariki redno spremljam dogajanja, oglašam se pa ( za enkrat) še bolj malo. Želim vam lep dan! rolada
28. nov 2007 17:46
Stara sem 30 let. Doma sem iz Laškega, preselila sem se v Maribor. vesnaca
28. nov 2007 19:52
seherezada je napisal/a: |
Velja! Datum vam pa odgovarja? Zlata sredina veselega decembra. :) seherezada |
28. nov 2007 23:00
Pecenka je napisal/a: | ||
|
29. nov 2007 6:14
Je seherezada hotela napisati, da je odprla poseben dorum za srečanje ob kavi na Koroškem. , najbrž nbo pa tudi kakšna in zraven. (no, saj v kozarčku je lahko tudi sok) rimljanka
1. dec 2007 0:29
Ojla, sem iz Kamnika, stara 48 let, in sem član od včeraj. Imam sina 26 in hčer 17. pa seveda moža, vsi uživamo v preizkušanju vaših receptov. adnaloj adnaloj
1. dec 2007 7:01
adnaloj, dobrodošla! ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Najbolj enostavni piškoti s črto