22. nov 2007 20:46
Še ena "frišna", 51 let, Dolenjka in nona. Vsem skupaj prisrčen pozdrav! nonica
22. nov 2007 20:46
Še ena "frišna", 51 let, Dolenjka in nona. Vsem skupaj prisrčen pozdrav! nonica
23. nov 2007 0:50
Jade
Dej nehi noooooooo, ne kliči Grem takoj zdaj naščuvat našega Kokija, da brani svoj dom pred kašnimi nenapovedanimi štorkljami
stana
23. nov 2007 7:55
Jaz bom pa našega kokoja Jakata v nedeljo oddala, kaj pa potem? lidka
23. nov 2007 9:19
Kaj naj pa jaz rečem,ko se oglašate same mladenke in mladci? JAZ bom stara že 55 in sem iz okolice KRANJA. LP janah
23. nov 2007 13:34
Jaz pa 50. Mladenka. MarijaR
23. nov 2007 13:59
Medtem ko tole prebiram, sta se mi v glavi zavrteli 2 reklami. Prve, lepše, žal ne nadem na spletu, se je pa zelo bobro spomnim. Reklama je za enega izmed večjih avtomobilov in sicer štorklje nosijo dojenčke tistim, ki imajo pred hišo parkirane take velike avte; in ena izmed družin ima na svojem dovozu parkiran sosedov avto, štorklje pa kar nosijo in nosijo dojenčke. Ima morda kdo doma še spravljeno to reklamo (pred časom je krožila po mejlih). Tisto drugo, malo bolj žleht, pa najdete na spodnjem naslovu: http://www.youtube.com/watch?v=T264wvbEyzE veverica
23. nov 2007 17:53
Veverica, jaz pa ne spadam med "pleh štorklje" in Durex reklama je zanič ( kontra mojemu biznisu ). Zlo rada obdarjam dobre punce in na kul slo je teh veeeeeeliiiikooooo . Jade, si že pospravila metlo ??!! *štorklja*
23. nov 2007 21:00
....., a si potem ti tista, ki vsake toliko časa preleti kak samostan, kar tako da se potem kaka nuna usr...
od strahu
kobra 1
23. nov 2007 21:10
jezek je napisal/a: |
Takoj sem ZA!(kofetek, namreč). Upam da enkrat uskladimo urnike, in se kje dobimo. jezek |
23. nov 2007 21:37
O, lepo, Korošice se organizirajo!! Lepo se imejte na klepetu! rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Lazanja z bolonjsko omako