Starost

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

22. nov 2007 13:37

Jade a ti mene kr tkole, pa štorkljo k men kličeš??? Ma, še mal, pa bom rekla, da sem prestara... , pa jih bom kam drugam poslala.

Ampak pr vas znate to fino .... uštimat ...

A ti jutri prideš na torte???? Sploh nisem vedela!!!!! Mega!!!!!!!!!

lidka

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

22. nov 2007 13:46

Lidka nič se zgovarjat saj boš imela v hiši dovolj prostora, a ni škoda, da so sobe prazne pa se prah not nabira. Vidiš mi smo tako ekonomični, da smo vse prostore zapolnili.

Ti bom jaz dala prestara, saj si mlajša od mene.

Štorklja kakšen nick si pa prej imela?

jade

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

22. nov 2007 13:49

Hehe, ko je bila tema postavljena, sem imela 28 pomladi (zim pa malo manj;), zdaj pa že eno več - torej 29 (za tiste, ki ste z matematiko skregani), moja punči je stara 4 mesece in pol, njen oči enako kot jaz, vsi smo iz LJubljane in se trudimo prepričat vse priseljence, da LJubljančani sploh nismo taki zoprneži;) NO, Ronji gre to definitivno najboljše Jade, če misliš ti še kaj štorkljo nad nas pošiljat, potem ji moraš dat kake uspavalne tablete za najino malo, da bo kaj spala, ker sicer nimava kdaj naredit malih štorkljic. Pa njenim dedkom pa babicam sma enkrat tudi skoraj rekla, da če hočejo met še kakega vnuka, naju morajo malo pustit tudi sama, hehe. Nisva res rekla, so pa očitno sami pogruntali;), tak da zdaj je samo še mala na vrsti. (ker zadnje čase se nekak ponavlja prizor iz Shreka, ti si ziher gledala tudi 3ko: na koncu filma, ko cel dan lovita in pazita svoje male, zvečer ko končno zaspijo, si pomežikneta, češ, kaj pa zdaj... naslednji prizor je pa, ko oba oblečena padeta na posteljo in zaspita ko ubita - brez kakega štorkljanja, seveda;) Veri

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

22. nov 2007 13:55

štorklja, pravočasno povej kdaj boš obiskala jade, da pričnem spet šivat kobra 1

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

22. nov 2007 13:58

Ja, ja hvala bivše prijatelce...

jade

štorklja  

član od: 23.10.2007

sporočila: 190

22. nov 2007 14:00

Jade, ti kar parkiraj metlo pred hišo, ta me sigurno ne bo ugnala. Moraš imeti zlo dobro reč ( če slučajno letim tam mimo in mi po nesreči pade dol kakšna štručka ), da se me znebiš . Sej te bom neki časa pustila pri miru, da se mal naspiš in prideš k sebi, potem pa ...... akcija in gremo s štručkami k Jade in k Lidki tudi. Punce, treba je poskrbet za nataliteto v Slo. Jaz to poslušam vsak dan in si bom kaj kmalu podarila eno štručko, ker si jo zares želim. *štorklja*

štorklja  

član od: 23.10.2007

sporočila: 190

22. nov 2007 14:03

Veri, tudi tebe imam v planu ( pa prosim brez tiste o uspavalnih tabletah, ker jih ne jem), Kobra 1 tebe pa o vsem obvestim na ZS ( da ne bodo vsi vedeli ) *štorklja*

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

22. nov 2007 15:04

Lidka se bo čist butasto naredila, kot da ni nč slišala...  Ker pr nas so lahko štorkljice samo na sosedovem kozolcu

Al pa če nahecam Božička, da mi finance poveča, al pa vlado, al pa poslance, al pa. Sicer mi  pa kr dol maha za nataliteto...  Pa mal več časa.

Glih gruntam, kaj v tadrugo sobo dat?

lidka

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

22. nov 2007 19:45

Oj štorklja ,te tamlade se samo izgovarjajo,jaz bi rada enega vnuka,zato lepo vabljena na Gorenjsko lp goga

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

22. nov 2007 20:01

ha ha ha gogad, mislim da ima gorenjska zaenkrat premrzlo ozračje za štorkljo:))))

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti