22. nov 2007 13:49
Hehe, ko je bila tema postavljena, sem imela 28 pomladi (zim pa malo manj;), zdaj pa že eno več - torej 29 (za tiste, ki ste z matematiko skregani
), moja punči je stara 4 mesece in pol, njen oči enako kot jaz, vsi smo iz LJubljane in se trudimo prepričat vse priseljence, da LJubljančani sploh nismo taki zoprneži;) NO, Ronji gre to definitivno najboljše
Jade, če misliš ti še kaj štorkljo nad nas pošiljat, potem ji moraš dat kake uspavalne tablete za najino malo, da bo kaj spala, ker sicer nimava kdaj naredit malih štorkljic
. Pa njenim dedkom pa babicam sma enkrat tudi skoraj rekla, da če hočejo met še kakega vnuka, naju morajo malo pustit tudi sama, hehe
. Nisva res rekla, so pa očitno sami pogruntali;), tak da zdaj je samo še mala na vrsti. (ker zadnje čase se nekak ponavlja prizor iz Shreka, ti si ziher gledala tudi 3ko: na koncu filma, ko cel dan lovita in pazita svoje male, zvečer ko končno zaspijo, si pomežikneta, češ, kaj pa zdaj... naslednji prizor je pa, ko oba oblečena padeta na posteljo in zaspita ko ubita - brez kakega štorkljanja, seveda;)
Veri