13. jun 2006 18:26
ežoj je napisal/a: | ||
|
13. jun 2006 18:26
ežoj je napisal/a: | ||
|
13. jun 2006 19:21
Evo pa še jaz. stara 36 (počitim se 23), živim na koruzi. Rojena občina KR, tam 28 let tudi živela, nato v LJ, sedaj občina Tržič, čez dobro leto (upam) občina Naklo. Odvisnica že dolgo, za zadnje novo leto pa sem dobila tudi pluskota. Veste kaj me je zelo presenetilo, ko sem brala vaše poste. Kako mlade ste se poročile in imele otroke. Če bi bilo v naši ljubi Sloveniiji več tako "gajstnih" dam, bi bila nataliteta višja. mimika Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 13. jun 2006 19:22:21
13. jun 2006 19:58
Sem iz Brežic, še malo pa bom praznovala 43. Z mojega konca nas je bolj malo, zato je pa naša generacija 1963 bolj številna. Lep pozdrav slavljenkam - čestitam. lp, župca
13. jun 2006 21:36
Skoraj 45, imam dve hčerki in moža, vsi vegetarijanci, jaz imam pa rada meso (zato komaj čakam, da pride kakšen mesojedec na obisk). Še sreča, da imam mačka, ki ima podobne prehranske navade kot jaz. Odkar poznam kulinariko.net, ne kupujem več kuharskih knjig. Super ste! Barbra Sporočilo je spremenil(a) barbra dne 13. jun 2006 21:39:17
13. jun 2006 21:40
ojla no če ste tako pridni, se moram pa še sama pofočkati.Ljubljančanka iz NY(še malo)...čez slab mesec bom odpihnila 39 .....+hčerka (16),mož(sedaj bivši) pa se je očitno naveličal kulinaričnega eksperimentiranja :)))) lp Taja
13. jun 2006 22:19
Ojli,nevem kako to,da sem spregledala to temo. Sem Litjanka,stara 49 ,menda me bo drugo leto Abraham lovil. Dve hčeri,bivšega moža in sedanjega prijatelja. LP jelcy
13. jun 2006 23:14
terezija je napisal/a: |
Ampak Terezija ni iz trboveljskega konca ampak iz Notranjske. lp zinka |
14. jun 2006 0:05
Jaz pa bom oktobra dopolnila 49 let. Relacija Brezovica-Podpeč, pokojni in sedanji mož, dve hčeri 31 in 13, mačka 3. Gogad, žal te moram razočarat. Jaz sem se prvič poročila pri 16 letih (res je, takrat še nismo imeli interneta!) ZIMA
14. jun 2006 0:52
Mc maya je stara 29 let, vsakodnevno migrira izpod tržiških hribov v prestolnico in nazaj, tako da ni več čisto prepričana, da ve, kje natanko je doma . Brez moža, otrok, domačih živali (brez slednjih zaradi pomanjkanja časa zanje )... skratka malo samotarska, po drugi strani pa zelo klepetava... maja
14. jun 2006 1:09
Skupaj imam 110, let in kil namreč. Vsaka kategorija pobere polovico vsote. Ljubljančanka, pred 33 leti skočila v zakonski jarem,imava sina in hčer(31,24),vnučka 1, psa 1(ravno danes je dopolnil eno leto), tropske ribicein dve vodni žabici. Številka čevljev37.To pa že veste, da sem odvisna od kulinarike. AkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako