11. jun 2006 19:26
Pekač za male mafinčke prodajajo v trgovini Moj dom (TUŠ) v Grosuplju. Cena je 3.100 sit. Imajo pa jih tudi v industrijski prodajalni Pekarne Vrhnika na Brnčičevi v Črnučah. LP Vandrovka Vandrovka
11. jun 2006 19:26
Pekač za male mafinčke prodajajo v trgovini Moj dom (TUŠ) v Grosuplju. Cena je 3.100 sit. Imajo pa jih tudi v industrijski prodajalni Pekarne Vrhnika na Brnčičevi v Črnučah. LP Vandrovka Vandrovka
11. jun 2006 19:37
Vandrovka dobrodošla med odvisniki. lp zinka
11. jun 2006 19:57
vandorvka hvala hvala hvala... povej mi še ali ima katera od teh dveh trgovin tudi spletno stran kjer bi se dalo tole naročit? ker sm iz koroškega konca in se samo po pekače ne morem vozit v lj.... joj si mi kar dvignila pulz, moja familija pa bo itak trpela ko dobim pekače...bodo vsak vikend maffini lucijana
11. jun 2006 20:10
Trgovine Moj dom so še v Ljubljani, Kamniku, Domžalah in Mariboru. Prepisano iz Tuševega kataloga želja. Lp iz Mb! riba-ribica
11. jun 2006 20:22
Če de ne motim sem ga videla v trgovini Moj dom. Ampak nisem sigurna. LP ivonja
11. jun 2006 23:56
Jaz imam silikonskega od Tefala, kupila mi ga je mami v Leclercu - Lj. Videla sem ga tudi v Hipermarketu Mercator v Šiški v Ljubljani. stana
12. jun 2006 6:26
Jaz sem pekac za mini muffine kupila v Intersparju. Lp, M
12. jun 2006 6:27
Majuska, a že dolgo nazaj a v kratkem? Lep dan in veliko se smejte
12. jun 2006 7:23
Se bom pozanimala, kako je s tem naročanjem na ebay, mogoče bi pa skupaj naročile, bi bilo ceneje, tudi jaz bi imela pekač za majhne muffinčke. Sporočim, ko kaj izvem. Galja
12. jun 2006 7:36
Rozanec, ze dolgo nazaj. Lp, MKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska omleta
Orehova potica po receptu moje mame