10. jun 2006 19:42
uu hvala...ker odprama svojo slaščičarno pa preverjama kteri recepti so najbolši......sestavine so že nakupljene dej pa še samo čakama da bizns steče:P *_mladi_kuharci_*
10. jun 2006 19:42
uu hvala...ker odprama svojo slaščičarno pa preverjama kteri recepti so najbolši......sestavine so že nakupljene dej pa še samo čakama da bizns steče:P *_mladi_kuharci_*
10. jun 2006 20:39
Moram se oglasit še enkrat. Eno so palačinke, drugo je pa omleta z dodatkom 35 dag moke. Sem bila razmljiva. Pozdravček!
10. jun 2006 20:51
*_mladi_kuharci_* je napisal/a: |
uu hvala...ker odprama svojo slaščičarno pa preverjama kteri recepti so najbolši......sestavine so že nakupljene dej pa še samo čakama da bizns steče:P *_mladi_kuharci_* |
10. jun 2006 21:27
Zelo rahle palačinke pridejo, če daš v maso še dve žlici (ali več) skute...ali pa jogurt....brez jogurta ali skute mi sploh niso dobre BettyLu
11. jun 2006 11:01
Jaz dam pa v maso za palačinke zmerom samo eno jajce (če jeva dva, če je jedcev več, jih dam več). Nekako mi drugače ne gre... Pa dodam še en vanilin sladkor. Do sedaj so jih že vsi hvalili Najboljši nadevi pa: nutela+banane, limona+sladkor, ali pa domača ribezova marmelada Moram pa res enkrat z jogurtom jih sprobat! pozdravček, Urša Sporočilo je spremenil(a) urssa dne 11. jun 2006 11:01:38Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Debeli špageti s poletno zelenjavo