Še eno vprašanje za danes
Ali kdo izmed vas ve kje se lahko kupi tandoori "pasta", ali pa začimba.
Lp
tamara1
Še eno vprašanje za danes
Ali kdo izmed vas ve kje se lahko kupi tandoori "pasta", ali pa začimba.
Lp
tamara1
9. jun 2006 8:14
Mislim, da sem jo videla v Maximarketu med eksotičnimi jedmi/začimbami. Sweetie
9. jun 2006 8:21
Evo, našla tudi recept za doma pripravljeno tandoori paste. V njej mariniraj karkoli že hočeš prek noči- TANDOORI PASTE 5 režnjev česna 1/2 čajne žl. Sveže mletega popra Sveži ingver (nariban) 1/2 čajne žl. soli Srednje velika čebula sesekljana 1/4 čajne žl. mletega kardamoma 1 kozarček navadnega jogurta 1/4 čajne žl. muškatnega reščka 3 žlice limoninega soka 1/4 čajne žl. zmletih klinčkov 1/4 čajne žl. cimeta 2 čajne žl. mletega koriandra 1/4 čajne žl. cayenne poper 1 čajne žl. mlete kumine 1 čajne žl. turmerike Rdeče barvilo za hrano Sweetie
9. jun 2006 9:08
Mislim, da je en recept zanjo tudi v Indijski kuhinji, iz serije 50 idej (tiste male, A5 format). Veri
9. jun 2006 9:20
Na policah Mercatorja, Interspara, Tuša, kjer so naložene stvari v zvezi z eksotično kuhinjo. Mamamia mamamia
12. jun 2006 7:35
Hvala vsem za nasvete, do sedaj sem bila samo v Leclercu pa je tam nimajo, tako da bom pogledala še v ostalih, drugače pa jo bom naredila sama po receptu od Sweetie. tamara1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Kitajski rezanci s piščancem