Menjam sparove "točke" za mercatorjeve.Rabila bi jih okoli 30.Če je kakšen zainteresiran......
hitra
Menjam sparove "točke" za mercatorjeve.Rabila bi jih okoli 30.Če je kakšen zainteresiran......
hitra
8. jun 2006 7:59
Jaz pa še vedno zbiram šparove točke...če jih kdo ima, pa jizh ne rabi....se priporočam. Žal breda, nimam maercatorjevih, da bi malo menjale....izgleda da je zdaj to trend....nogometno prvenstvo, sličice... ANJA
8. jun 2006 8:20
Anja, pošlji mi naslov na ZS imam pet polnih katalogov. lp
8. jun 2006 8:36
Anja , javi naslov na zasebno pošto, ti pošljem točke, lep dan atilem
8. jun 2006 8:49
Jaz tudi zbiram šparove točke. Me je tašča prepričala, da se splača. Če mi jih lahko kdo odstopi, mu bom zelo hvaležna. Mam tud ene par mercatorjevih. Lp Dolores
8. jun 2006 10:18
Dolores javi se na zasebno pošto, lep dan atilem
10. jun 2006 1:13
Dolores, tudi jaz ti jih lahko pošljem. Sporoči naslov. Aki
10. jun 2006 7:15
Meni je nekdo poslal točke - anonimnež, hvala ti. Pozdravček!
10. jun 2006 11:34
šparovih se tudi jaz nebi branila .... prav tako tušovih .... v merkatorju pa nič ne nakopujemo ... tako da jih nimam žal
11. jun 2006 14:45
Za šparove točke se tudi jaz toplo priporočam.Bila bi vesela vsake točke, ker se čas počasi izteka. Pa vsem hvala, ki se boste javile. Kyara
11. jun 2006 16:33
Jaz pa imam 16 DM točk, ki jih zamenjam za Mercatorjeve. BarbaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Bovla z metuljčki