23. jun 2006 11:17
Bravo, dascha. Si me prehitela. Samo škoda, ker je sinoči divjalo neurje in prireditve ni bilo moč speljati do konca. Upam, da bo danes boljše. Kyara
23. jun 2006 11:17
Bravo, dascha. Si me prehitela. Samo škoda, ker je sinoči divjalo neurje in prireditve ni bilo moč speljati do konca. Upam, da bo danes boljše. Kyara
23. jun 2006 11:21
Še tole sem pozabila, če sploh paše sem, morda bo koga zanimalo, 11. pohod družin na Stolpnik: http://www.planinskodrustvo-konjice.si/stran4n_06.htm Lep konec tedna vam želi Encijan
24. jun 2006 0:46
Mi pa mamo Lent, komaj čakam, ka se še Folkart začne, te pa se zrihtam, hadrco na glavo pa na glavni oder. Letos bodo ful zanimive skupine, recimo Finska, Osetija (vse v belem), jeeees. tumpika
24. jun 2006 3:43
Danes v Kamniku Kamniška noč! Lep dan in veliko se smejte
3. jul 2006 20:37
Tudi letos bomo imeli dan borovnic v Borovnici (kjer je bilo 3. srečanje kul.slo.) 21. in 22. 7. 2006. http://www.r-orion.com/index.php?template= Vabljeni. marelica
5. jul 2006 8:35
Bliža se konec tedna. Kaj se dogaja po Sloveniji? Lep dan Romanad
6. jul 2006 10:17
a kdo mogoče ve kdaj je PIVO IN CVETJE ?!? pa RUMENA NOČ v Kopru?!?! če kdo ve nj pove pa se lah tm vidmo! dorka
6. jul 2006 10:22
Pivo in cvetje se dogaja naslednji vikend Ognjič
6. jul 2006 10:58
Pa čipke slavijo ta vikend in ves naslednji teden v Železnikih. Loni Makaroni
6. jul 2006 11:01
V stari Ljubljani se vsak dan kaj dogaja! Včeraj čudovita plesna prireditev povodnega moža na Dvornem trgu (zraven picerije "ljubljanski dvor"). Ponovitev: 12.,19.,26. julij in 02.,23.,28.avgust, ter 6. september ob 20.uri v prijetnem vzdušju stare Ljubljane. Sama prireditev traja 20 min. Tudi sprehod po poteh in stran poteh ljubljanskega gradu je zanimiv. Stvari se malo premikajo naprej; počasi se obgrajske hišice obnavljajo in vrtički okoli njih te kar peljejo v .....( pustimo pot domišiji..) Pozdravček! kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni