Spoštovani
Prehoda na skupno bazo ne morem izpeljati, ker je zadeva prekompleksna. Obsuli ste me z emaili o vaših prijavah in mnenjih, da se ne vidim več ven. Vsakdo bi rad vse zadržal, jaz ne morem v nobenem trenutku potegniti baze s strežnika, ker se ves čas prijavljate novi. Zato sem sklenil naslednje...
1. Forum, kot je sedaj, bom pustil do trenutka,
2. Ko bom naredil novi forum, potem bom
3. Zaklenil vse forume in boste uporabljali nov forum, plod domače pameti Ta forum boste lahko uporabljali kot iskanje po starih temah...
Nov forum bo vdelan v Kulinarično Slovenijo, podobno kot so mnenja o receptih, ki so v bistvu neke vrste "oskubljen" forum.
Ker foruma ne mislim in ne morem delati tri leta, bo novi forum mnogo bolj osnoven, kot je tale od Snitza. Pisanje sporočil je tukaj rešeno s pravim editorjem, lahko izbirate krepko pisavo, vrsto črk, barvo ipd... Dejstvo pa je, da lahko tipkate le črke, zato je vnos dodatnih elementov zapleten in ga skoraj NIHČE ne uporablja.
Napisali bomo funkcije, ki so potrebne. Opcija "želim biti obveščen, ko nekdo odgovori na mojo temo" nima pravega pomena, ker denimo ne deluje.
Ohraniti nameravam strukturo foruma (prvi nivo - forumi, drugi nivo - teme, tretji nivo - sporočila), smeškote, narediti iskalec po temah.
Želite še kaj? S forumom je kar veliko dela, ampak na ta način bo vdelan v KulSlo, ker je treba priznati, da je zdaj malo "outsiderski".
Ker vidim, da vam je način, kako izpisuje mnenja, všeč, je morda smiselno, da se naredi tudi takšen forum. Obstaja tudi možnost, da bi mnenja o receptih postala eden izmed forumov.
Imate še kakšne želje, kaj želite, da vključim v novi forum? Kaj sploh uporabljate v tem forumu? Resnici na ljubo je tule 10X preveč reči, ki jih nihče ne uporablja.
Pozdrav
Jernej
Urednik kulinarične Slovenije