10. jun 2006 1:10
Ja res nisem opazil te teme. Hvala Rozanec, da si pisala. Upam, da nisi samo zato Pluska kupila Bila je napaka... Ta stran ima sicer te hitre linke, ki se vam zgleda zelo dopadejo, sicer pa je mnogo preprosteje iskati z iskalcem. Tam izberete kategorijo pa ravno tako vse najdete v posamezni kategoriji, da ne rečem, da lahko najdete tudi po drugih kriterijih. In če kdo nima pluskota lahko v iskalcu prav tako izbere otroška hrana in dobi vse zadetke! Tako da tiste sličice kategorij pri receptih so le star način prikaza, to sem hotel že nekajkrat ukiniti, ker se podvaja z iskalcem, pa kot kaže ste čustveno navezane na te sličice Tako da sem pustil... Morda mi poveste zakaj raje tam klikate tiste sličice namesto iskalca? Tudi tisti del prikaži po abecedi črka a, b,c... tudi to vsebuje iskalec... Na tej strani recepti ni nič, kar se ne da najti preko iskalca,to so le neke vrste hitri linki za kategorije in črke abecede. Hočem reči, saj uporabljajte kar vam je lažje, ampakćzanima me, kako da tam vsi klikate? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije