8. jun 2006 13:27
Tudi meni je dobra ta nadaljevanka!! Po mojem je prišel tisti temnopolti prijatelj, sin od ženske, ki hodi z njenim očetom... biba
8. jun 2006 13:27
Tudi meni je dobra ta nadaljevanka!! Po mojem je prišel tisti temnopolti prijatelj, sin od ženske, ki hodi z njenim očetom... biba
8. jun 2006 13:28
Kity! Sem danes bila na www strani od te nadaljevanke in prebrala vsebino zadnjega dela. Očitno sem res prej nehala gledat, ker se tudi ne spomnim, da bi jo njena mama spet popihala, tokrat celo s čekom za 50.000 $. Lp, Asja
8. jun 2006 15:17
Jaz, sploh nevem zakaj se gre.. Moj sin -16 let gleda kot matast nadaljevanko.. MYCHELLE
8. jun 2006 16:00
Meni je nadaljevanka tudi super, čeprav nisem mogla vseh gledati. Me pa tudi zanima, kdo ji je potrkal na vrata. A se to ne da kje na internetu "pokukat", ha,ha! Galja
8. jun 2006 19:15
Če kaj obvladate angleško ... http://www.upn.com/shows/veronica_mars/shows/sea To je celotna druga sezona nadaljevanke. Aja na vratih je bil pa ... Logan! :) ladybug
9. jun 2006 7:47
komaj čakam na 2. sezono in upam da bosta z loganom še par! kity
10. jun 2006 18:57
No, pa vemo kdo je bil. Dokler nisem vedla, bi stavila na Logana ali pa tistega policaja. Lep večer ...Maja...
10. jun 2006 22:11
Veronike Mars ne gledam, sem pa pogledala vso 2go sezono Desperate housewives in pa LOST. Pa obvezno vse CSI-je (Na kraju zločina: Miami, NY, Las Vegas), Supernatural ... pa odlične so tudi nanizanke Monk - vse v angleščini z interneta. Drugače pa je fino tudi na Hallmarku - Midsomer murders oz. Umori na podeželju. Marjeta Žniderčič
15. jun 2006 11:15
2. sezona Veronice Mars je še boljša :) Tko da, če vam je bila 1. všeč bo druga še boljša :) pozdravček, Urša
17. jun 2006 22:19
Veronica je zakon :) cherryKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Ocvrtki s sirom in salso verde