8. dec 2011 8:39
jatija,dobiš ga v vsaki bolje založeni trgovini,ali dm-u :)
nataska2
8. dec 2011 8:39
jatija,dobiš ga v vsaki bolje založeni trgovini,ali dm-u :)
nataska2
8. dec 2011 9:21
Najlepša hvala nataska2,bom kupila mami kar za božično darilo,uporabno in izvirno!
8. dec 2011 10:32
ni kaj
8. dec 2011 15:17
Žal iz moje torbice ni šlo nič dol. Če želi katera torbico z lepimi roza madeži naj se javi.
Suzi
8. dec 2011 19:39
Ljubi jezus, kako lahko tako draga Guess torbica pušča barvo????!!!
8. dec 2011 20:13
Mislim, da tole kliče po reklamaciji.
JJ
18. avg 2015 18:36
Mogoče je že katera zapisala, pa bom jaz še enkrat. Na morju( konkretno na barki) , kjer ni tople vode ( pa v apartmaju, ko lastniku ne dela elektrika, kot bi morala, da bi segrela vodo), ni pralnega stroja, sem letos madeže od paradižnika, olja, mesne omake, borovnic, ribeza ..( kar smo kuhali) sprala z mešanico detergenta za pomivanja in soli brez vroče vode. Tkanina je bila iz bombaža. Presenečena in hkrati zelo vesela, da sem rešila oblekico in hlače
18. avg 2015 18:59
Kako bi odstranila rumene madeže pod pazduho na belih majicah? Oprala na 60 pa nič boljše.
Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
18. avg 2015 19:19
ksenjako je napisal/a: |
Kako bi odstranila rumene madeže pod pazduho na belih majicah? Oprala na 60 pa nič boljše. |
Ksenjako, sem imela isti problem z belo majico od sina.
Probala vse in svašta - neuspešno. Prala tudi na 90 stopinj - nič. Pošpricala z Megliom in posula malo sode, pustila stat enih 30 minut, in v stroj na pranje. Madež ni popolnoima izginil, je pa veliko, veliko manj opazen.
SMARTY1
18. avg 2015 19:29
ksenjako je napisal/a: |
Kako bi odstranila rumene madeže pod pazduho na belih majicah? Oprala na 60 pa nič boljše. |
Varikina.
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Zeljne krpice
Svaljki s čemaževim pestom