Ista imena boste obdržali vsi, ki
1. STE PRIJAVLJENI V KULSLO
2. Imate isti email v obeh prijavah ali pa mi boste sporočili, da vas identificiram oz. povežem vašo prijavo iz foruma v KulSlo prijavo.
Ostali boste na forumu dobili: nekoc + uporabniško ime, vendar bo to le za stare maile.
POVZETEK
1. Sem član na forumu in v KulSlo - posledica: Če imate enak email na obeh prijavah, ne boste opazili spremembe, ali pa če mi pišete in poveste obe uporabniški imeni na obeh prijavah tudi ne.
2. Sem član na forumu in nisem član KulSlo - posledica: Vaše uporabniško ime na forumu bo preoblikovano v nekoč-"uporabniško ime" zaradi stari emailov, vendar se pod njim ne boste mogli prijaviti. Ko se boste prijavili v KulSlo, boste prijavljeni tudi na forum.
3. Sem član KulSlo in nisem prijavljen na forum - posledica: Za vas je ni, ko boste prvič prišli na forum, boste tudi član foruma upod imenom, ki ga imate za KulSlo prijavo.
4. Nisem nikjer prijavljen - posledica: Je ni, le ta, da se boste v KulSlo prijavili in boste lahko takoj sodelovali tudi v forumu.
Kot vidite, so najbolj "tepeni" tisti, ki niso prijavljeni v KulSlo... Zato vas vabim, da se danes do polnoči prijavite na KulSlo, po možnosti z istim emailom, kot ga imate na forumu. Danes po polnoči bom s strežnika pobral spremembe in pustil vseh 75, ki so na spisku in tiste, ki še bodo, druge pa preimenoval v nekoč-"uporabnik". Majda bo tako nekoč-Majda.
Sprememba bo izvršena v trenutku, ko bo računalnik prepoznaval vašo prijavo iz KulSlo.
Pozdrav
Jernej
Urednik kulinarične Slovenije