Včeraj sem v Merkurju kupila no ekonom lonec.Do sedaj sem v ekonomih kuhala govejo župco,pasulj,ričet-to pa je tudi vse.Kaj pa ve kuhate še v ekonomu?Rada bi ta novi ekonom izkoristila še za kaj drugega.Pomoč,prosim
Bernarda
Včeraj sem v Merkurju kupila no ekonom lonec.Do sedaj sem v ekonomih kuhala govejo župco,pasulj,ričet-to pa je tudi vse.Kaj pa ve kuhate še v ekonomu?Rada bi ta novi ekonom izkoristila še za kaj drugega.Pomoč,prosim
Bernarda
4. jun 2006 10:33
Jaz v ekonomu kuham krompir, juho, kislo zelje predno roma v k mesu za segedin, repo, če se mudi tudi kakšne zrezke, da so hitreje kuhani,... marelica
4. jun 2006 10:39
Pa golaž, rižota, sarma, vse enolončnica, boranija, chili, čufti, filana paprika... Lep dan vam želim
4. jun 2006 19:15
Ali prosim katera izda kako narediš golaž v ekonomu. Jaz ga namreč še po starem tri ure cmarim. LumpicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Mini čokoladni hlebčki