28. jun 2006 10:23
Mirjam, to me pa ne čudi, da so na bioresonanci skritizirali te tablete. To je tako kot pri mehaniku. Pripelješ avto in mehanik najprej pove, kaj vse je zamočil njegov predhodnik. Ali majstri v hiši. Pleskar kritizira zidarja, keramičar pleskarja itd. Po mnenju nekoga, ki se ukvarja z bioresonanco, je edino bioresonanca magična formula za vse, po mnenju homeopata pa homeopatija. Kako simptomatično za majhno Slovenijo!!! Ali te tablete pomagajo ali ne, ne bi razpravljala, ker ne vem. Vem le, da vsebujejo vrsto učinkovin, ki delujeo protiglivično. Vem tudi to, da moj trebuh ni več napihnjen kot žoga, jemljem pa jih šele tretji dan. Na dieti pa sem 3 tedne. Z njo sem splošno počutje močno izboljšala, trebuh pa je bil po vsakem obroku še vedno napihnjen. Morda gre le za placebo efekt, tudi to je mogoče. Tudi v tem primeru so pri meni učinkoviti. Cilj opravičuje sredstva. Morda bom čez 2 meseca ugotovila, da je vse skupaj neučinkovito in bom začela razmišljati o homeopatiji ali o bioresonanci. Moja zdravnica me itak nima za mar, ker so vsi stestirani parametri b.p. To da se počutim (sem se) kot kup d., je ni vznemirjalo. Ko sem ji omenila samodiagnoso, je samo skomignila z rameni, rekla, da uradna medicina tega ne zdravi in da naj grem h homeopatu. Hvala za rože oziroma za tako zdravstvo. Pri tem sem pa v lanskem letu več kot milijon tolarjev dala za zdravstveno in socialno zavarovanje. mimika