6. jun 2006 10:03
Val, ker me ni bilo v Peklu, nimam pojma, kakšen sir imaš. Iz kravjega mleka? Mlad ali star? Aja, tisti moji sodelavki se nič ne sanja, kje bi dobila teflonske odcejevalnike. Loni Makaroni
6. jun 2006 10:03
Val, ker me ni bilo v Peklu, nimam pojma, kakšen sir imaš. Iz kravjega mleka? Mlad ali star? Aja, tisti moji sodelavki se nič ne sanja, kje bi dobila teflonske odcejevalnike. Loni Makaroni
6. jun 2006 10:06
Loni, val danes cel dan dela, pa ti lahko kar jaz povem za sir. Imajo mlad kravji sir, hlebčke po cca 1 kg, zelo dober (lastne izkušnje), pa tudi skuto in moko imajo. Ognjič
6. jun 2006 10:35
Ognjič, hvala... Bom vprašala doma, če kaj rabijo, pa jo pokličem... Loni Makaroni
6. jun 2006 10:38
Ognjič, val danes cel dan dela, na njen telefon pa se javlja neki moški. Bojim se, da jo bom zvečer pozabila poklicati za sir. A mogoče tudi ti pobiraš naročila? Lp Dolores
6. jun 2006 16:21
Nič bat ,tst moški je moj mož ,al pa sine!oba sta popolnima nenevarna! Če bi katera še želela sir nej javi, moke pa ni namlete,bo pa mami spet šla za mlinarja,je že obljubla! lp valerija! val
7. jun 2006 15:11
Posvetila je zelena luč,tako da prideva tudi midva,pobereva še zimo. Če še kdo želi cd s slikami piknika v Peklu naj mi javi,da pripeljem s sabo. Vesna Leben
7. jun 2006 15:19
Ligojna, ti kar par CD s sabo pripelji, bo e kakega oddala. Se vidimo. rimljanka
7. jun 2006 15:43
razumem rimljanka,tokrat si ti šefica Vesna Leben
7. jun 2006 15:50
In jaz tole odkrijem dobro uro pred dogodkom ! Prav mi je, seveda je prepozno da bi se drugače organizirala. Bom drugič bolj pridno brala še druge teme. LEpo se imejte! Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
7. jun 2006 22:04
Obisk uspel - hvala ti Rimljanka - je bilo super - kaj več drugič, imam že "policaja" za hrbtom. Se beremo! VeronikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Pečen riž z zelenjavo