Zamrzovalna skrinja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

5. jun 2006 14:03

Ma saj pravim, pri takih rečeh gre za občutek, sploh ni nujno, da za kakšne stvarne vzroke. Pri skrinji se mi vsaj ne bi moglo zgodit, da bi bila vrata slabo zaprta, kot se mi je pri omari---so tekli sladoledi, pa mehka zelenjava, meso je imelo že prav prijeten vonj, ko sem po treh dneh končno šla v klet nekaj iskat in ugotovila, kaj sem naredila....To bi menda sodilo že v tisto temo o zgodah in nezgodah, ki joje odprla anamarija1... teta torta, se pa nate spomnim vedno, ko kje vidim kakšno torto...Mamamia mamamia

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

5. jun 2006 14:33

Pri nas imamo Gorenjevo zamrzovalno skrinjo že 25 let. Ker sva z mamo opazili, da je v zadnjih izdihljajih (občasno izpod nje priteče voda) sva se odločili, da kupimo novo (seveda zdaj ko je nova doma stara še vedno normalno dela). Moja želja je bila zamrzovalna omara a smo se na koncu odločili za nakup skrinje. Kupili smo Gorenjevo iz razreda A+ in zanjo v Big Bangu odšteli 82.000,00 kar se mi ne zdi veliko. Pri nakupu gospodinjskih aparatov se mi zdi zelo pomembno kje je servis in koliko časa je aparat v garanciji. Tako kupujemo samo Gorenjeve aparate, ki imajo garancijo kar 5 let. Smrkolina, na Gorenjevi spletni strani imajo opisane njihove aparate, ki jih lahko kar preko interneta tudi kupiš. Skrinja iz razreda A+, 290 l se dobi za 92.900,00. Poglej morda boš našla kar iščeš. alexis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti