5. jun 2006 17:18
ja loni bi lepo prosila, ker sem že lada odpovedni rok in se res malce mudi. Hvala za informacije! lep dan vsem tamara
5. jun 2006 17:18
ja loni bi lepo prosila, ker sem že lada odpovedni rok in se res malce mudi. Hvala za informacije! lep dan vsem tamara
7. jun 2006 8:55
Sem vprašala, pa je že en par napovedan za jutri, če ne bo nič, ti sporočim. Loni Makaroni
8. jun 2006 10:14
No, pa sva našla stanovanje. V štepanjskem naselju, veliko 40m2, zelo lepo, za ugodno ceno. Hvala vsem, ki se kakorkoli pomagali. lep pozdrav tamara
18. sep 2008 15:28
Pridna študentka 3. letnika elektro f. (moja nečakinja, pridnost ima seveda po teti = meni ) išče sobo oz. bi šla za sostanovalko na lokaciji Vič, Rožna dolina, Center dokler ne dobi sobe v študentksem domu. Hvala za kakršen koli info.
Ognjič
19. sep 2008 9:18
Samo na prvo stran portala vlečem...če je morda med dopoldanskimi obiskovalci kdo, ki bi kaj vedel, slišal, nudil...v zvezi z gornjim postom.
Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 19. sep 2008 09:19:58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Azijska solata s kozicami