12. feb 2014 9:58
Ni Vandelina, Vunderlina je prav, enajsta Katra.
nola
12. feb 2014 9:58
Ni Vandelina, Vunderlina je prav, enajsta Katra.
nola
12. feb 2014 10:10
Poleg Vendeline jr. obstaja tudi Vandolina glej stran 3 ista tema.
naor
12. feb 2014 10:46
Res je. Se ti čisto zares od srca opravičujem enajsta Katrca, tebi Naor pa hvala, da si me opozorila.
nola
13. feb 2014 1:00
Pa kaj vam je, že druga me zmerja s Katro? Ali se to samo meni dogaja, da mi najbolj neželjeno obliko imena pripopate? Ali naj podpis zamenjam? Na primer v Kavica 11?
Katrca11
13. feb 2014 20:26
Katrca11 je napisal/a: |
Pa kaj vam je, že druga me zmerja s Katro? Ali se to samo meni dogaja, da mi najbolj neželjeno obliko imena pripopate? Ali naj podpis zamenjam? Na primer v Kavica 11? |
Joj, ti pa prekašaš še tole rožico.
rimljanka
13. feb 2014 21:10
Katrca11 je napisal/a: |
Pa kaj vam je, že druga me zmerja s Katro? Ali se to samo meni dogaja, da mi najbolj neželjeno obliko imena pripopate? Ali naj podpis zamenjam? Na primer v Kavica 11? |
Ni ti treba, spomni se na tisto izvirno Slovenskega okteta in Pavla Kernaka: Katrca, Katrca....in bodi ponosna, čeprav je meni tudi Katra izredno všečno
Pa, da ne zaidem iz teme ekonom lonca, ga ne uporabljam, ker mi preprosto ni všeč...
samo še on za menoj žvižga Kakšen recept pa kdaj drugič
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
14. feb 2014 6:04
Elaphus, Rimljanka, Babka1951,
Kavica 11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Bruschette s paradižnikom in kumarami