Pravkar sem hotela pokukati v klepetalnico, pa mi ne rata! Je mogoče kaj narobe, ali samo meni ne omogoči vstopa? (28.5.06 ob 20.10)
Galja
Pravkar sem hotela pokukati v klepetalnico, pa mi ne rata! Je mogoče kaj narobe, ali samo meni ne omogoči vstopa? (28.5.06 ob 20.10)
Galja
28. maj 2006 21:16
A se ti odjavljaš iz Kulinarike preden jo zapustiš? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. maj 2006 21:52
Tukaj v službi se vedno odjavim, doma pa ne, mogoče je to krivo, ker sem doma na svojem računalniku prijavljena? Galja
28. maj 2006 21:56
Ne, ne, torej tak kjer zdaj skušaš na klepet se odjavljaš? No, saj vem kaj je narobe. Potrpljenje prosim. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. maj 2006 22:02
Na službenem računalniku se vedno odjavim, ko grem domov, doma pa imam svojega osebnega lap topa, tam pa se ne odjavljam. Galja
28. maj 2006 22:12
Probajte zdaj prosim! Samo iz PRVE strani ne iz portala. Iz prve strani www.kulinarika.com spodaj pod pogrinjkom je napis KLEPETALNICA. Če dela, dela od tam... Nekdo naj poskusi prosim! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. maj 2006 22:40
Jernej,meni dela iz prve strani in iz portala.Aja,po novem imam mozillo firefox,bom pa probala tudi iz IE. Bernarda
29. maj 2006 12:10
Meni napiše tole: Microsoft VBScript runtime error "800a01a8" Object required: "Conn" /funkcije/funkcije.asp, line 5 Ampak na prvi strani pod pogrinjkom pa ne najdem klepetalnice. "Matr sm čorava" bi rekli pri nas. Atina
29. maj 2006 12:46
Atina: Kje to izpiše? Na kateri strani? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
29. maj 2006 14:02
Uporabljam FireFox. Ko kliknem na portalu (na levi strani) na klepetalnico. Sem pa ugotovila, da dela, če kliknem na deteljico, ki je pod šalo. Atina
29. maj 2006 14:15
Ojej, pa res ne dela iz solnice Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Ribja juha s testeninami