Še na mnoga leta!

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

28. maj 2006 15:15

Prvotno je tu pisalo nekaj drugega. Ker nekatere moje mnenje moti, ga umikam s foruma. Vsem, ki sem jih kakorkoli prizadela, se oproščam, to nikakor ni bil moj namen. Na ZS sem namreč dobila nekaj odgovorov, eden me je prav zmrazil, čeprav ne najdem ključne povezave z mojim pisanjem. Da se to ne bo ponovilo, torej brišem. Prvič v svoji zgodovini pisanja na forume sem se javila na temo, pri kateri sem imela / imam drugačno mnenje od ostalih. Zlepa se ne bo ponovilo. Bom upoštevala nasvet nekaterih: "Če te stvar ne zanima oz. si proti, pač ne beri". Še enkrat: vsem posredno ali neposredno prizadetim se oproščam iz srca. In ne, nisem "živalomrzec", prav nasprotno. Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 28. maj 2006 22:35:01

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

28. maj 2006 16:03

Sory Antina mal si pa tečna- tema ostalo je pač namenjena ostalim temam. Pa četudi so to hišni ljubljenčki. Moje mnenje, pa brez zamere. Lep dan vam želim

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

28. maj 2006 22:23

Atina, ljubezen do živali je zelo r a z t e g l j i v pojem! Ljudje smo pač različni, tako je tudi tvoje mnenje drugačno od našega. Forum je odprt pod Ostale teme, ki nimajo veze s kulinariko, če ti ne odgovarjajo, jih pač ne beri ! Pa lep pozdrav od Nene Live and let live! Nena-morje

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

29. maj 2006 8:31

Čestitke Oriju, pa tudi gospodu Riku. Danes sem ga videla skupaj z Orijem na sliki v Dnevniku, kjer je ena gasilska slika prvih maturantov ljubljanske realke. Saj ne more biti res, da ti "mladeniči" praznujejo 60 obletnico. Se vidi, da, če je človek po srcu mlad, mu leta ne pridejo do živega. Obema želim še veliko takih srečanj .

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

1. jun 2006 19:34

Tudi jaz se pridružujem čestitki tako luštkanemu kužeku in njegovemu lastniku. Pa še mnogo srečnih, skupnih let! Kyara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti