Nova kuhinja

iri  

član od: 12.11.2001

sporočila: 247

tema odprta - 25. maj 2006 7:44 | ogledi: 2.564 | odgovori: 5

Sem na "lovu" za novo kuhinjo. Všeč mi je modernejši stil in zagledala sem se v italijansko kuhinjo, ki iima fronte iz mediapana visokega sijaja. Prijateljice me prepričujejo, da bom sužnja, ker se na njej pozna vsak prst. Ima katera izkušnje s tem materialom in kaj mi svetujete.

Ne bi se rada "zafrknila", saj tudi cena ni majhna.

Lp

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

25. maj 2006 8:11

Za čistiti bo res kar nekaj, ampak naj ti svetuje kdo, ki tako kuhinjo že ima...

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

25. maj 2006 10:50

Vsak prst se pozna, res! Če se hočeš prepričat, preprosto pojdi v trgovino - pa čeprav bo zgledalo še tako čudaško - malo "prešlataj" tole tvojo izvoljenko, probaj pustit par prstnih odtisov na frontah. Jaz sem se po takem preizkusu lani odločila za mat fronte z rahlo "črtastim" vzorcem, pa se še na teh občasno pojavi kaka senca prstnega odtisa. Če na te zadeve nisi občutljiva, se boš na to pač požvižgala, ampak iz mojih izkušenj: z novo kuhinjo sem ratala bolj pozorna in picajzlasta, jo glancam veliko bolj kot prejšnjo, ki je imela že svojih 30 let in je dala skozi že par lastnikov. Lp, tjas

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

25. maj 2006 11:18

tjas je napisal/a:
Če se hočeš prepričat, preprosto pojdi v trgovino - pa čeprav bo zgledalo še tako čudaško - malo "prešlataj" tole tvojo izvoljenko, probaj pustit par prstnih odtisov na frontah. tjas
Si mi brala misli Pa najbrž se tako ugotoviš, če so panti ok pa kako se zapirajo in odpirajo predali, ipd. lp, Marija

nicol  

član od: 8.11.2004

sporočila: 120

25. maj 2006 14:28

glede na to,da prodajam kuhinje se kar dosti ljudi odloča za nakup kuhinje z lakiranimi frontami,najbolj prodajana je bela,potem pa sledi rdeča in rumena barva,saj rumena in bela nista tako zahtevni za čistit bolj je problem pri rdeči in temno sivi,tam pa se poznajo prsti. najlažje pač čistit vratica,na katere je nalepljena folija,niti ni tako občutljiva kot lakirana,ker pri lakirani kuhinji morate pazit,ko čistite,da vedno uporabljate mehko krpo,ker drugače se takoj poznajo risi. no toliko za enkrat lp nicol

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

25. maj 2006 15:26

evo, jaz imam ikejino kuhinjo v visokem sijaju. vsi so me prepricevali, da naj je ne kupim, tocno z istimi argumenti. povem pa ti lahko sledece- mogoce je res, da se na njej pozna vsak prst, vendar samo malo poskropis s cistilom in zbrises z mehko cunjo, pa je. za razliko od klasicnih materialov, po katerih je treba dobesedno drgniti, ce se kaj umaze. rekla bi ti tako- ce je zelo velika, potem se mogoce raje odloci za kaksno drugo ali pa vsaj v beli barvi, kjer je to manj ocitno, ce pa kuhinja ni tako zelo velika, potem ti ciscenje ne bo predstavljalo velikega problema! moja mama, ki je ultra moderna zenska, pa jo ima celo v crni barvi in ne more prehvaliti, kako preprosto jo je cistiti. zbrises in je. v parih minutah! fresh

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti