25. maj 2006 13:11
taja je napisal/a: |
...če je kaj ugodnega, moraš biti prvi in imeti denar dobesedno v žepu.....če si odvisen od kakšnega kredita, te pa ne čakajo radi- vsaj tisti, ki prodajajo v lastni režiji. Taja |
25. maj 2006 13:11
taja je napisal/a: |
...če je kaj ugodnega, moraš biti prvi in imeti denar dobesedno v žepu.....če si odvisen od kakšnega kredita, te pa ne čakajo radi- vsaj tisti, ki prodajajo v lastni režiji. Taja |
25. maj 2006 13:15
Rozanec, tudi naša hiša je delno lesena in sva jo obnovila, tudi stropovi so leseni. Ne boš verjela kako topli so pozimi tisti prostori! LP K
25. maj 2006 13:17
Vem da je zato potreben denar. Brez njega ni nič. Nekaj bi se že našlo, zato tudi iščeva. Loni, po debati z možem sva nekako sprejela odločitev, da tudi Kalce niso predaleč. Čim več informacij tem bolje!!!! lp Vesna
25. maj 2006 13:19
Karmina verjamem, če ne bo denarja bova tudi midva mogla storiti tako. Vseeno pa si želim začeti od nule,imeti nekaj, kar mi je všeč po obliki. Da me ne bo imel kdo za nesramno (prosim), ampak niso mi všeč velike, "škatlaste" hiše, ki so se gradile včasih. Lep dan vam želim
25. maj 2006 13:27
Saj tudi meni niso všeč take "škatlaste", zato pa sva se odločila za malo staro hiško. Lep dan tudi tebi Rozanec in ostalim! K
25. maj 2006 13:54
Ja Mimika, tako izkušnjo že imava. Tako nekako je bilo ko sva prodajala stanovanje in zato sem tudi prosila za pomoč tukaj. Je takoj lažje. lp Vesna
25. maj 2006 14:44
oj ja, žal so vsaj moje izkušnje res neugodne, kar pa ne pomeni da je to pravilo. Ponavadi iščemo najbolj ugodne variante, se pravi cena, lokacija, ugoden prevoz do kraja kjer delaš...in vse to je težko uskladiti. So mi pa "poznavalci" nepremičninskih razmer, svetovali, da je dobro z nakupi pohiteti, dokler še ni Evra pri nas, potem bodo cene višje pa tudi zakonodaja se bo bojda spremenila....torej v akcijo...se priporočam za kakšen ugoden namig :))) lp Taja
25. maj 2006 14:52
Se pravi, kolko ti še nabijejo gor na ceno? Pri nekaterih sem videla, da imajo napisano, ene pa verjetno v drobnem tisku, ki se ga nikjer ne vidi. Loni Makaroni
25. maj 2006 15:06
Pa še nekaj me moti pri vseh teh oglasih - imaš npr. isto hišo, ki je na spletnih straneh 3 agencij in vsaka ima svojo ceno, npr. ena v Borovnici je ocenjena od 29 do 43 mio. Ista zadevščina. Saj jaz bi kupovala direkt od prodajalca, ma ne poznam nobenega, ki bi kaj prodajal v Logatcu, imam teto tam, pa še ona gleda, ma so do sedaj prodajali samo večja stanovanja... Loni Makaroni
25. maj 2006 15:11
Ja, mapak nekateri nočejo prodajat sami, dajo agenciji, ta vzame provizijo,(za moje pojme kar mastno) in če ima s to isto agencijo sklenjeno pogodbo, tudi če greš do direktnega lastnika, ne bo prodal... Tko da... Sem kupila pred kratkim parcelo in vem, kako to laufa.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo