Nujno potrebujem pomoč oz. inštrukcije za 2.letnik pri predmetu Poslovna statistika na Ekonomsko poslovni fakulteti MB. Po možnosti kje v okolici Celja.Hvala za pomoč.
Pekarica
Nujno potrebujem pomoč oz. inštrukcije za 2.letnik pri predmetu Poslovna statistika na Ekonomsko poslovni fakulteti MB. Po možnosti kje v okolici Celja.Hvala za pomoč.
Pekarica
24. maj 2006 11:01
Sama sem sicer uni program, vendar sem imela statistiko v prvem letniku. Ali je res taka nuja po inštrukcijah? Sama nisem imela takih problemov s tem predmetom, res pa je da sem se ga sproti učila, ker si se drugače hitro zgubil. Ne vem sicer kakšna snov se jemlje na VS programu ampak po mojem ne more biti zelo drugačna od " naše" statistike. Prof. Polona Tominc je imela res dobre vaje in čeprav je sedaj že malo prepozno, da bi hodila k njej na vaje, si mogoče dobi (ali vaš otrok, ne vem za koga sprašujete) vsaj zapiske. Statistika ni tak bavbav, samo usest se je treba zraven in preštudirat. Vem, da so v Mariboru neka skupina, ki dajejo inštrukcije iz računovodstva, statistike in matematike se mi zdi. Sama jih sicer nisem nikoli rabila, tako da ne vem povedati cene pa kvalitete teh inštrukcij, sem pa slišala da so bili sošolci precej zadovoljni z inštrukcijami iz računovodstva. Vem, da si delajo kar precejšnjo reklamo, saj so bili vedno njihovi listki po mizah pa ravnila so delili in podobno. Če želiš ti lahko sporočim telefonsko, vendar morem najprej poiskati tisto ravnilo, ki ga imam doma nekje. vanya
24. maj 2006 13:08
Prosim za tisto številko, kajti sem ena tistih, ki mi takšni predmeti delajo sive lase. Na vseh predavanjih pri prof. Tominčevi sem bila, krasno je snov podajala. Ampak, doma, ko sem delala sama pa ni šlo in čeprav sem že ogromno sedela zraven, nisem bila uspešna na kolokviju. Izpit bi pa res rada naerdila. Verjetno mi ne manjka veliko, ampak samo tu in tam kakšna malenkost, ki ni čisto jasna. Hvala za pomoč! Pekarica
24. maj 2006 18:03
Škoda, kr nisi naredila kolokvija kr ti res pomaga. No številka je:02 25 16 848. Pa upam, da še velja ta številka, ker je to še od lani. Sicer piše samo statistika, ampak mislim da ne more biti velika razlika med poslovno statistiko in samo statistiko. Pa mislim, da imajo tudi popuste, če pride več ljudi na skupne inštrukcije. No, najboljš da sama pokličeš pa se sama zmeniš. Pol pa sporoči kak ti bo izpit šel. vanya
25. maj 2006 7:31
Vanya, hvala za pomoč in sporočim, če bom uspešna. PekaricaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Pad Thai s piščancem