Srečanje ob abrahamu

glavc  

član od: 21.5.2006

sporočila: 3

tema odprta - 21. maj 2006 13:39 | ogledi: 1.837 | odgovori: 5

LP Pri pouku kuharstva imam za seminarsko; srečanje ob abrahamu, lepo bi prosil če mi kdo lahko svetuje katere jedi naj vključim v meni za ta dogodek. hvala

glavc

gostenn  

član od: 2.11.2005

sporočila: 131

21. maj 2006 14:07

LP glavc dobrodošel med nami, upam da ni tole druženje samo začasno. Kot vidim si se na novo prijavil, zato ti bom tako svetovala. Malo raziskuj, išči po portalu o tem je že bilo zelo veliko povedanega. Malo se potrudi , da ti ne bomo seminarske mi pisali.Tem o abrahamu je že kar nekaj. Pa brez zamere in LP gostenn

glavc  

21. maj 2006 15:17

Ne sej nimam tega namena, pa vse en sm pač vprašu ( vprašat ni greh ), Drugač pa si velikrat pomagam prek tega portala, pa bom tud tokrat kej najdu. hehe glavc

glavc  

21. maj 2006 15:26

Takole sem si zamisliu meni, pa mi prosim samo svetujte ali je vstrezen ali ne. Nadevane hruške * Jurčkova kremna juha * Mladi sir s paradižnikom na rukoli * Telečji zrezki z olivami in pršutom Pečen krompirček Mešana solata * Abrahamova torta Vaših komentarjov bom vesel, lp glavc

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

21. maj 2006 19:48

Glavc meni je meni perfekten ,sicer nisem profi pa vendar vem kaj je dobro in če bi meni postregli z tem menijem bi si polizala vse prste. Veliko uspehov pri seminarski in dobrodošel med nami,lp ursa40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti