vtisi iz 3. srečanja kulinarikov slovenije

Janja  

član od: 10.10.2001

sporočila: 244

22. maj 2006 12:30

Tudi jaz sem se imela enkratno. Hvala Ligojni za organizacijo, tajnici Tjas za administrativna dela , uredništvu za čudovito darilo na srečolovu, predvsem pa vsem skupaj za dobro voljo in pripravljene dobrote, ki sem jih... ki sva jih papcali!

t-baby  

član od: 14.12.2003

sporočila: 698

22. maj 2006 12:36

full bi blo ql če bi vsak napisu po kermu receptu je delu pecivo če so recepti v bazi .... ker je bilo tolk finih zadev .... sam kako se jim pa reče se mi pa za marsikatero ne sanja

prekmurka  

član od: 24.10.2001

sporočila: 672

22. maj 2006 12:39

Še nekaj bi bilo tukaj dobro omeniti .Kot veste je bilo govora ,da midva s SIBO skupaj skuhava bograč ,imela sva s sabo vse pripomočke -kotliček ,plin," kijenco"(kuhalnico) ,vse začimbe ,pa že kuhan krompir ,pa že dinstano čebulo (da bi bilo na licu mesta manj dela ) ,še vodo in tapravo vino sva vzela s sabo ..........in potem je sledil posvet ,ali še kuhati bograč ,odločitev je padla ,da se ga ob toliko že pripravljeni hrani ne kuha .Torej za naslednje srečanje imate že v dobrem bograč !Se vam kar smeje kaj?! ČAO Marta

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

22. maj 2006 12:46

t-baby, dobra ideja! Jaz sem naredila: kruhke v obliki vozličkov (v košarici iz ličja ali morske trave): http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4382 grisine (v glinenem čajniku): http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4381 mlečni kruh v obliki gnezda (v krog zvita kita) in 4 ptičkov (na glineni plošči za peko pice - okrogli): http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4888 in torto (ta mislim, da je bila samo ena:), narejeno po teh dveh receptih, eden je za biskvit, drugi za kremo: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4487 http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4686 Veri

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

22. maj 2006 12:52

Prekmurka in Siba mislim, da je bila to najbol pametna odločitev (pa brez kakšne zamere) ker je bilo res toliko pripravljene hrane, da bi bila res potrata še kuhati bograč ali pa kaj podobnega. zadnja šeflca je šla iz Ligojninga piskra šele ob bateriji. V glavnem bilo je super. Je pa res tvoja ideja Prekmurka čudovita. Na naslednjem pikniku oziroma srečanju naj bo pa bograč - ker nekaj na žlico skoraj mora bit. Ligojna, vsem si se tako lepo zahvalila, pozabila si pa na mojstra sladoleda in fotografa, pa na tvoja pridna fanta ki sta kljub nogometu skrbela da v kuhinji ni zmanjkalo vode in ostale tekočine. Prav tako bi se jaz rad zahvalil tebi Ligojna in še posebno tvojim domačim in pa stricu za prispevek v obliki piknikplaca. Seveda zahvala mojim pridnin dodatnim desnim rokam, Val in Ognjič, brez katerih nebi vsa stvar uspela. Prav tako tudi Vojkotu za trud okoli aranžiranja palačink. Seveda HVALA vsakem posamezniku posebaj od najmlajšega manda Aljaža, če se ne motim in do najstarejšega, katero ime pa naj ostane skrivnost, za vso prijaznost ki je bila posvečena temu srečanju. LP vsem, ki ste se fino imeli, vsi ki imate kaj za pokritizirat, sem pa tudi na voljo. Ažo-Koh PS Tisti, ki pa niste prišli, naj vas pa kar grize. Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 22. maj 2006 13:11:46

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

22. maj 2006 12:56

Aja, jaz se zahvaljujem DUŠANKI; ker je moji Zali odstopila svoj dobitek na tomboli. Glinast prašiček je bil mali tok všeč, da ga je kar naprej lupčkala, pa doma s tem nadaljuje...

teta torta  

član od: 6.9.2005

sporočila: 1268

22. maj 2006 12:57

Dragi moji, prej se nisem nič oglašala, ker sem vedela, da ne bom mogla priti na srečanje. Vesela sem, da ste se tako dobro imeli. Kdaj drugič bo morda več sreče. Tudi jaz bi si želela spoznati kakšne, ki jih poznam samo po nickih (in sedaj tudi po slikah). Teta torta teta torta

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

22. maj 2006 13:18

Mislmm, tole je pa pravo mučenje. Ko bi vijolice čez šipo duhali, al pa torto v izložbi gledali a ne, vsi mi nesrečni neudeleženci. Sem vas imela v mislih, ko sem se v soboto vračala iz sončne Primorske v (takrat) oblačno in deževno Ljubljano. Očtno je pomagalo. Veseli me, da ste se imeli fajn in upam, da bom prihodnjič lahko zraven. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

22. maj 2006 13:19

Res je, bilo je veliko dobrih jedi. BOJAN, mene pa zanima tvoja caponata iz Sicilije. Listek z napisom, da si ti sčaral, sem tako vzela s seboj, ker mi je bila jed tako super. Verjetno je bila tudi narejena v tisti posodi, zanima me še samo, če bi morala vedeti še kaj posebnega, saj med recepti tega ne najdem. Tvoje soproge pa ni bilo? Lep pozdrav! riba-ribica

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

22. maj 2006 13:24

matjaž je napisal/a:
Seveda HVALA vsakem posamezniku posebaj od najmlajšega manda Aljaža, če se ne motim in do najstarejšega
Ne, ne, najmlajši je bil pa Aleksander Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti