22. maj 2006 12:52
Prekmurka in Siba mislim, da je bila to najbol pametna odločitev (pa brez kakšne zamere) ker je bilo res toliko pripravljene hrane, da bi bila res potrata še kuhati bograč ali pa kaj podobnega. zadnja šeflca je šla iz Ligojninga piskra šele ob bateriji.
V glavnem bilo je super. Je pa res tvoja ideja Prekmurka čudovita. Na naslednjem pikniku oziroma srečanju naj bo pa bograč - ker nekaj na žlico skoraj mora bit.
Ligojna, vsem si se tako lepo zahvalila, pozabila si pa na mojstra sladoleda in fotografa, pa na tvoja pridna fanta ki sta kljub nogometu skrbela da v kuhinji ni zmanjkalo vode in ostale tekočine.
Prav tako bi se jaz rad zahvalil tebi Ligojna in še posebno tvojim domačim in pa stricu za prispevek v obliki piknikplaca. Seveda zahvala mojim pridnin dodatnim desnim rokam, Val in Ognjič, brez katerih nebi vsa stvar uspela. Prav tako tudi Vojkotu za trud okoli aranžiranja palačink. Seveda HVALA vsakem posamezniku posebaj od najmlajšega manda Aljaža, če se ne motim in do najstarejšega, katero ime pa naj ostane skrivnost, za vso prijaznost ki je bila posvečena temu srečanju.
LP vsem, ki ste se fino imeli, vsi ki imate kaj za pokritizirat, sem pa tudi na voljo.
Ažo-Koh
PS
Tisti, ki pa niste prišli, naj vas pa kar grize.
Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 22. maj 2006 13:11:46