22. maj 2006 19:01
Ja gobe so bile super pohvala tudi z moje strani Reca na koncu si bila moje rešiteljica, da nisem vrečk nosila nazaj v Maribor
22. maj 2006 19:01
Ja gobe so bile super pohvala tudi z moje strani Reca na koncu si bila moje rešiteljica, da nisem vrečk nosila nazaj v Maribor
22. maj 2006 19:41
Do slapov ni bilo daleč, cca 10 minut do prvega, ki ni tako fascinanten, če greš pa naprej moraš pa še malo plezat po kakem klinčku. Mislim da je kar nekaj naših šlo gor. Carmen, zelo se trudim da sem na pravem mestu ob pravem trenutku. lp Vesna
22. maj 2006 22:19
Ohhhh Zakaj to delate??? Kaj mislite, da nam je bilo fajn doma?? JAz sem se celi ljubi dan prebijala od zobobola do lekadola.... Še jem komaj....sem shujšala Vi pa tule o takih in drugačnih dobrotah....šmrk, šmrk Papa, veverica
23. maj 2006 8:30
Malo sem žalostna, ker nisem mogla prit, privoščim pa vsem, ki ste bili, da ste se imeli lepo. Vsaj iz fotografij sem spoznala člane Kulinarike, naslednjič pa upam v živo. Gobica
23. maj 2006 9:55
Ob tolikih pohvalah sem postala zeeeeeelooooooo žalostna. Prav mi je!!!!! Julija
23. maj 2006 17:45
Oj, jaz moram pa pohvalit jagodno potico. Sedaj bo čas jagod in se bom okorajžila in jo poizkusila narediti. Kača, panji bodo v bazi a ne, ker so bili odlični, modelčke grem pa takoj naročit tišlerju!! marelica
23. maj 2006 18:08
Meni pa je bila ZELO všeč korenčkova potica (pa bi avtorico prosila za točen recept). Lep dan vam želim
23. maj 2006 20:45
Marelica, če boš našla kakšnega tišlerja, ki bo to znal narediti, se priporočam. Sporoči mi zanj. Jaz že dolgo časa gledam ta recept, nikdar nikjer pa nisem zasledila modelčke. Pozdravček!
23. maj 2006 20:48
Smem vpraati, o kaknih modelčkih teče tule beseda? Očitno za panje, ker pa nisem bila v Peklu, ne vem, kakno pecivo je to. rimljanka
23. maj 2006 20:59
Oj, rimljanka, slastno !!! Spodaj je nekaj, okrog je nekaj, to zadevo drži skupaj, znotraj je pa njamiiii PS: Sem te pogrešala na pikniku VranaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene gobe
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada