![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
21. maj 2006 7:44
![](/forum/icon_smile_happy.gif)
21. maj 2006 7:44
21. maj 2006 7:47
Super, ena velika družina smo bili, res lepo!! Hrane toliko, da so se mize šibile, kot na kakem kuharskem tekmovanju.Čestitke prav vsem!!! Drugič pa šotore s sabo. Teka
21. maj 2006 8:37
Ja, hvala vsem, da ste se tako potrudili, nam je bilo res všeč. Šli smo tudi do slapov tako, da se nam je hrana malo usedla. Res super!
21. maj 2006 9:04
Kaj takega spontanega še živ dan nisem doživela. Skratka enkratno. Ligojna, Matjaž, Ognjič, Val, Tjas.... vsaka čast. Seveda, pa še ostalim. Veste kaj nam je še manjkalo. Mogli smo povabiti kakšnega kamermana iz POP-tvja. Pozdravček!
21. maj 2006 9:36
moje slikce men z firefoxom odpira ... mogoče z explorerjom neče ...
21. maj 2006 9:48
Malo pozno se oglašam, (saj veste, nimam interneta...sem ponovno pri sosedih
21. maj 2006 9:57
Bilo je krasno in slastno! Hvala vsem za prijetno druženje. lp goga
21. maj 2006 10:40
Bilo je krasno, upam, da bo kmalu nadaljevanje...še najboljše s pričetkom na kakšen petek popoldne in zaključkom v nedeljo, da ne bo šlo toliko hrane v "franže", vmes pa gemo v šotorčke počivat za kakšno urco, al pa tud ne
21. maj 2006 10:41
Bilo je res prijetno in enkratno druženje.Vsa čast organizatorjem za brezhibno izpeljano organizacijo.
21. maj 2006 10:44
...sem pozabila povedat, da golaž nebi bil tako dober, če nebi bilo toliko dobrih sestavin notri...na poti v Pekel smo pri VilmiS ujeli tudi eno srnico, da je delala družbo Matjaževi kravi in konjičku v tistem kotluKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Bučke s sirom
Miklavževi parkeljni