Overlock

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

tema odprta - 19. maj 2006 14:05 | ogledi: 1.539 | odgovori: 2

Mami bi za abrahama kupili overlock. Zanima me, na kaj treba paziti pri nakupu (npr. pri nakupu mikserja je pomembna moč). Kaj pa tu?

npr. tale:

Overlock šivalni stroj TOYOTA SL 3314.

4-nitni, 2 igelni overlock stroj z diferencialnim pomikom blaga. V enem koraku blago odreže, obšije in sešije. Ima diferencialni pomik za pletenine, raztegljive tkanine ali za nabiranje blaga, nastavljivo širina odreza., nastavljivo gostoto šivov, mogoč izklop noža, nastavljiv pritisk tačke za blago, tačko z luknjico za všitje vrvice ali traku v problematične robove. 4 navitki sukancev so že vdeti na stroju. Uporabni šivi: 4 nitni šiv, 3 nitni šiv, zviti rob, ozek rob, naborki, šiv z vrvico-trakom, šiv z okrasnim sukancem.

Je dober?

Atina

631141  

član od: 14.11.2003

sporočila: 612

19. maj 2006 14:47

Jaz imam Toyoto, že starejši letnik in je OK. Če pa je zraven še nastavek za slepi šiv, je pa sploh redu. Mislim, da je vredu izbira. Lp, Klavdija

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

19. maj 2006 20:38

Jaz sem ga kupila v Singerju tako, da s Toyoto nimam izkušenj... Glede na to, kar si napisala zgleda kar v redu. stana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti