Zelo rada bi dobila pripomoček za izkoščičenje češenj. Mogoče kdo ve, kje bi ga bilo mogoče kupit.
ami
Zelo rada bi dobila pripomoček za izkoščičenje češenj. Mogoče kdo ve, kje bi ga bilo mogoče kupit.
ami
17. maj 2006 8:14
V Merkurju ga imajo prav gotovo. Enkrat sem videla ceno - okoli 3 tisočake. Lp Palma
17. maj 2006 8:18
jaz sem ga kupila v Sparu, cene se ne spomnim. lp, Robida
17. maj 2006 8:20
Prepričana sem, da ga imajo v Merkurju ali da ga bodo te dni dobili (sezona češenj je pred vrati!), ali pa v kakšni večji samopostrežbi. Domnevam, da misliš tistega, ki ga fiksiraš na mizo in nato mečeš vanj češnje. Jaz ga imam že zelo dolgo (Leifheit) in sem z njim prav zadovoljna. Češnjevega štrudla si brez njega ne znam predstavljati. Za tiste, ki napravice ne poznajo, se bo gotovo našel tudi kakšen bolj izveden uporabnik interneta in pripel kakšen link s slikico. teta torta
17. maj 2006 8:25
Prav takega mislim, saj sem ga tudi imela, vendar se mi jo polomil. In sedaj bi rada nabavila novega ami
17. maj 2006 8:36
V merkurju ga preverjeno imajo in stane malo manj kot 4 tisočake. Marjetka
17. maj 2006 10:01
Najlepša hvala vsem. ami
17. maj 2006 10:33
Pri Tupperware-u imamo v prodaji "ekspres klešče", ki imajo dvojno funkcijo: - izkoščičevanje češenj, oliv, višenj, - drobljenje orehov (drobnih ali debelih), mandeljnov, lešnikov, škampov. Cena: 5.590,00 SIT. Lahko naročite katalog. Naročeno pošljem po povzetju. Sem z Dolenjske. Moni: 041/541-893. JAMONI
17. maj 2006 10:50
Pred dvemi leti sem pri Merkurju kupila ta aparat za češnje,se mi pa je pokvarila(raztrgala)gumica,ki skrbi da skozi aparat pade na dno peška (aparat je Tescoma-češka republika)Če kdo ve ,kje bi dobila dodatne gumice se mu zahvaljujem. Lepo pozdravljeni! kuharca37
17. maj 2006 11:23
No, Loni, saj sem vedela! Kuharca, očitno je nemški Leifheit le trpežnejši od češke Tescome, moja gumica po vsaj kakih 100 kg izkoščičenih češenj še vedno drži, se pa bojim, da bom morala kupiti novo napravico, ko bo gumica šla. Moni, nič slabega o Tupperware, a izkoščičevalec, pri katerem moraš vsako češnjo posebej dati vanj (pa tudi če stane 6 jurjev), se ne more primerjati z napravico, o kateri govorimo mi! Imam pa posebno "tehniko" izkoščičevanja: ko dam pest češenj v zgornji del napravice, jih potem z desno roko nekako usmerjam, da kakšna ne uide neizkoščičena. teta tortaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Bovla z metuljčki