mene zanima, če ima kdo podatek, kje bi lahko kipling torbo kuplia ceneje. v redni prodaji so nekatere precej drage in me zanima, če kdo ve, če ima kipling mogoče kje v Evropi kakšen outlet???
hvala
qiqi
mene zanima, če ima kdo podatek, kje bi lahko kipling torbo kuplia ceneje. v redni prodaji so nekatere precej drage in me zanima, če kdo ve, če ima kipling mogoče kje v Evropi kakšen outlet???
hvala
qiqi
15. maj 2006 16:53
gigi poglej na www.ebay.de,sem videla ,da imajo trenutno 8 kipling torb.Sicer so rabljene ampak lahko vprašaš,kje so jih sami kupili in pokličeš v trgovino ter vprašaš za ceno. balu
15. maj 2006 17:36
Mi ga imamo , sem pa dalec iz SLo namrec v Fanciji. Pa se super poceni je. Kasno torbo pa isces? Ce imas slikico lahko tukaj pogledam in ti povem ceno! karmen Karmen
16. maj 2006 18:17
karmen, kje v franciji pa si? qiqi
17. maj 2006 9:54
Jaz sem V Calaisu na S Francije. Tam ko grejo trajekti za Anglijo. Karmen
17. maj 2006 10:06
Samo včasih je bila Kipling trgovina pri nas... V stari Ljubljani? A zdaj samo še tako, po trgovinah prodajajo? Mene tudi zanima, ker bi jo kupila... Sem že našla. Na Wolfovi v Ljubljani je trgovina... Letim tja, če bo čas... Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 17. maj 2006 10:08:43
17. maj 2006 10:09
Na Wolfovi je Kipling trgovina v LJ, sedaj imajo tam tudi Mandarina Duck znamko. lp, Marija
17. maj 2006 10:10
Kakšne pa so kaj cene teh trobic? Sem si jih pogledala na njihovi spletni strani in sem mi zdijo res dobre! LP K
17. maj 2006 10:48
kipling je od 15.000 dalje. so pa zares kvalitetne torbice in lepe, zlasti za tiste, ki se navdušujejo nad neklasičnimi zadevami. mimika
18. maj 2006 10:53
So tudi cenejše... Ravnokar sem si kupila eno, sem jo njuno rabila. Hvala, da ste me spomnile nanje...
18. maj 2006 13:44
Jaz imam kipling torbico že ene štiri leta in je še vedno kot nova. Se splača dat malo več - je pa že takrat stala 12.000. LP ivonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski rezanci s piščancem
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem