Kako se vam kaj zdijo recepti...?
Nisem še prepričana, če se izplača nakup cele zbirke.
Lp, Tina
Kako se vam kaj zdijo recepti...?
Nisem še prepričana, če se izplača nakup cele zbirke.
Lp, Tina
13. maj 2006 20:27
jaz sem zelo zadovlojna s kulinariko tukaj najdem vse,če pa ne pa vprašam,tako da se mi zdi da je škoda denarhja za razne zbirke,ti je samo moje mnenje. NIA
13. maj 2006 20:32
Razočarana. Nič novega. Kupila dve, pa ne bom nobene več. Še posebno me moti ker so zapakirane in kupiš "mačka v žaklju". ivonja
13. maj 2006 21:12
Na kulslo je več, kot potrebujem! Od februarja, ko sem jo našla, še nisem odprla svojih ožuljenih Kuharic in Zbirk... Pozdravček! Vrana
13. maj 2006 21:15
Lunika, samo stran od teh knjig, sem se že nas.... s temi leksikoni, me ne dobijo na nobeno foro več... se strinjam z Vrano - kulslo je nadvse! p, m
13. maj 2006 21:21
Lunika, jaz ne bi... jasna
14. maj 2006 2:09
Jaz tudi ne... če pa bi že kaj potrebovala, bi vprašala vas. KULSLO JE ZAKON! Boljša kot vsaka knjiga! Lep dan vam želim
14. maj 2006 11:14
Niso kaj prida.... recepti testenine so zelo "nedefinirani", drugače ne znam opisat. V glavnem, od kakih norih italijanskih kombinacij, ki jih zaslediš recimo na portalu od Barille, niti sence. Pa na portalu od Barille jih je ziher 5000, če ne več, in še brezplačni so. Krompirjeva knjiga... pričakovala sem več. Nora sem na krompir, tam pa nisem našla ravno kaj brilijantnih idej. Meso: nisem sicer hud ljubitelj, ampak v tej knjigi je vsaj kaka dobra ideja za ponucat, kar v prejšnjih dveh nisem našla. Moj se je sicer zaobljubil, da mi bo nakupil celo zbirko, ker ve, kako rada imam kuharske knjige. Ampak... nisem prepričana, da so vredne nakupa. Vsekakor kulinarika preseže vse te knjižice. Tukaj lahko vprašaš, če ti kaj ni jasno, in vedno boš dobil podrobnejša navodila, nasvete, namige, trike. V tistih knjižicah so še navodila bolj švoh. tjas
14. maj 2006 14:16
Ja, ja, naša kulinarika je najboljša riba-ribica
14. maj 2006 14:47
Ste me prepričale, hvala za kometarje Si bom raje kakšno preverjeno kuharico kupila (nimam niti ene, zato pa me je zamikalo...). Če ima kdo kakšen predlog, se še za to priporočam Lp, Tina
14. maj 2006 14:51
Lunika moja zadnja je Čokolada, super ideje, sploh ne komplicirane zadeve in sestavine, drugače jih je pa že toliko da je polica premajhna:) p, mKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi