Kako spraviti z jogija krvne madeže?
TinkaTonka
Kako spraviti z jogija krvne madeže?
TinkaTonka
10. maj 2006 13:06
Poizkusi s čistilom Dr.Beckmann za kri in mleko. Jaz sem pred časom s tem očistila kar precej velik madež krvi na bluzi. Mogoče ti bo uspelo tudi na jogiju, če seveda madež ni preveč zastaran. LP kača
10. maj 2006 13:07
Bom probala. Hvala. TinkaTonka
10. maj 2006 13:29
Vanish Oxi Action deluje na oblačilih, za jogi pa ne vem. Glede na to, da predvidevam "vzrok" madeža, je fajn imeti posteljni nadvložek, ki ga ob tovrstnih "neprijetnostih" enostavno daš v stroj. Atina
10. maj 2006 13:31
ja, po toči zvoniti je prepozno..... TinkaTonka
10. maj 2006 13:45
mogoče bi šlo s tistim vanishom, ki je za preproge in oblazinjeno pohištvo. peresce
10. maj 2006 14:21
Jaz sem krvav madež iz oblazinjenega stola spravila z Vanish Power shot. Je sprej v pločevinki in ga imam vedno doma za vsak primer. Tudi madež borovničevega likerja in masten madež sem odstranila z njim. lp Julija
10. maj 2006 15:59
Poskusi z limono dobro vtreti, samo nevem kako se bo to spralo lp Alma almaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Pohorska gibanica