Moški brivnik

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

tema odprta - 10. maj 2006 7:01 | ogledi: 1.312 | odgovori: 4

Za rojstni dan si mož želi električni brivnik. Moški na plano! Katerega mi priporočate?

Mach 3 Turbo? (to sem prebrala pod temo "ženskh brivniki"). Mislim, da bi raje na elektriko in da so baterije le opcija.

Res prosim za hiter nasvet, ker bi ga šla kupit danes-jutri..

Temo je spremenil(a) TORTICA dne 10. maj 2006 07:02:10

smrkolina  

član od: 19.9.2002

sporočila: 378

10. maj 2006 7:59

Midva sva po skoraj letnem iskanju (cena!!!!) izbrala braunovega, (št. točno ne vem), v Merkurju, bil je cca 22.000 sit (super akcija v Merkurju), samo naju je prodajalec naplahtal, da ima akumulator in sva doma ugotovila da ga nima, samo nisva potem šla nazaj in sva to "požrla". Zelo veliko informacij sva dobila v Merkurju na Jesnicah, prodajalke res obvladajo svoj posel in to na vseh področjih. Veliko sreče pri nakupu in dobro izbiro. LP smrkolina

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

10. maj 2006 8:31

Tortica, na izbiro jih imaš zelo veliko. Mora bit tak z akumulatorjem, mora imeti gibljivo glavo ali ne? Ga bi uporabljal tudi za mokro britje? Možnosti imaš nešteto. Sicer bo spet slišalo kot reklama, ampak naš ata ima Philipsovega osnovni model, s tremi rezili, glava ni gibljiva, na akumulator, že 15 let, pade mu po tleh vsake toliko časa, pa še vedno dela. Saj tudi če si ga želi za rojstni dan, si ga lahko skupaj ogledata in izbereta, ti pa potem plačaš. Midva si tehniko vedno kupujeva tako. lp, Marija

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

10. maj 2006 8:36

Ja če je star 15 let še vedno dela, če je pa star 3 leta marsikateri ne več. Nove stvari so eno jajce, pa naj bo brivnik ali kaj drugega. Moj braun ima gibljivo glavo, a kaj ko ves prah (dlake) padajo ven iz njega ko se brijem. Zgleda da so pozabili, da bi bilo dobro, da ostanejo notri dokler jih ne ščistim. Morda pa je to tisto, kar je pisalo v relami - samočistilni?! Vse pade po hlačah in nič ne ostane notri. Sicer je star 4 leta in sem mu za drag denar zamenjal že motorček, rezilo in baterija, ki je ne moreš kupiti posebej ampak moraš zamenjati celo vezje. Tako je prišel že 2 ceni brivnikov čeprav je bil takrat boljši model. Boljši danes pomeni le to, da bolj plačaš, ko se kaj pokvari. Galyka: Tvojemu atu ne kupujte novega brivnika! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije PS - Mi je brat razložil, da je najbolje da je le na elektriko, če nisi ravno gorski plezalec in nikjer ni elektrike okrog tebe. Baterijski so ena natega, ker imajo svoje baterije in ko se ta pokvari ali oslabi se še na elektriko ne moreš briti več. Sem preizkusil na lastni koži.

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

10. maj 2006 8:49

Jernej, spet se moram strinjati s teboj. Vse nove stvari so katastrofa. Kje so časi, ko so mali gospodinjski aparati in podobne stvari zdržali 15 let?! Danes to ni več mogoče. Celoten razvoj gre v smeri potrošništva: nakupovanje, nakupovanje. Stvarih stvari se ne splača popravljati. Moram priznati, da je meni ta logika zelo zoprna. Meni se je po 15 mesecih pokvaril depilator Phillips Settinele, po 2 letih palični mešalnik (ki je bil malo v uporabi), pa elektronska tehtnica. In sem spet nazaj pri uni prastari...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti