2. mar 2007 9:52
No moje zdravilo za glivice vidim, da je čisto enkratno....
Moja tašča za takšna mala vnetja po koži uporablja PROPOLIS.... poiskusila sem z njim namazati tudi tam, kjer se mi pokažejo glivice na nohtih in vam povem, res da imam nekaj časa črno za nohti, vendar se ustavi prej kot s katerokoli kremo. Čeprav na nohtih na nogah, prav tako kar dolgo traja, da se zares ustavi. Ko sem že mislila, da bom ob noht na palcu (skoraj eno leto je trajalo) pa se je ustavilo in se je lepo noht preresel in samo ob koncu imam še malo rjavo, ampak od propolisa.
Tako, da poiskusite, propolis steklenička stane po starem okoli 500 sit, pa traja nekaj mesecev. Imajo jih pa v vsaki večji boljše založeni trgovini pri policah z naravnimi izdelki.
Super je tudi za tiste grde podkožne mozolje.... sigurno se ustavijo in počasi izginejo, takoj čez noč je bolje in tudi rjavkast flek se čez noč na koži izščisti.
Poiskusila sem tudi propolis na trdi koži na stopalih, ki je menda tudi posledica glivičnih vnetij in ne boste verjele ustavi se.... zato sem ter tja kar tako namažem. Pa tudi za glivice med prsti.... v treh dneh je dobro. Nobeno mazilo, ki ste jih omenjale ne ustavi glivic tako hitro. Jest si vedno namažem zjutraj in zvečer.
Velik sreče s preganjanem glivic!
Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 02. mar 2007 09:53:30