Včeraj sem jo zasledila v knjižnici in moram sporočiti vsem čokoladoljubcem, da imajo sedaj na voljo 215 strani čokoladnih receptov. Sprobala še nisem, ampak izgledajo fantaslastno!!!
LP,
Staša
Včeraj sem jo zasledila v knjižnici in moram sporočiti vsem čokoladoljubcem, da imajo sedaj na voljo 215 strani čokoladnih receptov. Sprobala še nisem, ampak izgledajo fantaslastno!!!
LP,
Staša
5. maj 2006 11:41
Že videla v DZS. Če misliva na isto - modra, format nekoliko manjši od A4, debela cca 2cm - cena okoli 6000 SIT. Na hitro preletela in ušla iz trgovine, da ne bi podlegla skušnjavi Lp Irena
5. maj 2006 12:07
... z jagodo na prvi strani.... Njamči! Ta je ta, mislim pa da je sicer od Mladinske knjige. Ta vikend bomo pekli!!! Staša
5. maj 2006 12:08
Te skušnjave pa povsem razumem, zato je tako lepo pri Bofu v Mariboru, ker imajo tudi knjige. Tehniki tam sploh ne posvečam toliko pozornosti kot knjigam, vedno je kaj zanimivega. Nazadnje sem tam kupila avstralsko knjigo o sladkarijah. Malo angleščine in malo pečenja sladic, dobra kombinacija. Bom pa vsekakor pogledala tudi tisto o čokoladi. Hvala za informacijo! riba-ribica
5. maj 2006 13:04
Drži, je od MK, poleg receptov pa so notri tudi zanimive ideje, meni se je ful posrečena zdela tista za izdelavo čokoladnih posodic za praline, kroglice... avtor(ica) papirnato posodico preprosto premaže s stopljeno čokolado in ko se zadeva strdi, olušči posodico stran. Evo, pa mi ne bodo šli več na živce papirčki, ki so ostajali na pladnjih s slaščicami... IrenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Moje štručke