Pekla bom čokoladno torto . Ne morem pa se odločit kaj naj uporabim za navlažitev. Ruma ravno nebi, ker bojo jedci večinoma otroci.kaj svetujete?
S čem navlažite čokoladno torto
4. maj 2006 15:52
Sadni sok, ali marmelado razredčeno s sadnim sokom (odvisno od okusa...). Jaz uporabim pomarančnega z marelično marmelado, jagodnega z jagodno. lp, Marija
4. maj 2006 16:21
Jaz prevrem vodo s sladkorjem in dodam še mleko.
4. maj 2006 16:35
Tudi jaz prevrem vodo s sladkorjem-sploh, če ne želim, da bi torta imela okus po nekem sadju. Sadne pa seveda s sokom od kompota ali sirupom, razredčenim z vodo. monro
4. maj 2006 17:09
Jaz sem jo enkrat navlažila kar s kokosovim mlekom, ki sem ga malo razredčila z vodo in sladkala. Okus po kokosu sploh niizstopal, bilo pa je sočno. Mamamia mamamia
4. maj 2006 20:12
Lahko jo navlažiš z razredčenim javorjevim sirupom. kača
4. maj 2006 20:24
Jaz jo navlažim z mešanico mleka, vode, malo ruma in sladkorja. Marjana
4. maj 2006 20:53
jaz jo ponavadi napojim s sokom breskovega ali ananasovega kompota. dascha
4. maj 2006 21:28
Pri nas pa gre najbolj v promet, če biskvit navlažim s sokom višnjevega kompota. maychi
4. maj 2006 22:35
klasika - voda, sladkor, rum moderneje - vse našteto zgoraj + sveže stisnjen pomarančni sok ali razredčena marmelada enostavno - mleko (biskvit poliješ z alpskim mlekom in to je to)
4. maj 2006 23:01
Zdi se mi najbolje, če torto navlažim s sokom od kompota, če je potrebno še sladkam in dodam rum - to pa obvezno. EsisKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Bučna juha s kokosovim mlekom