3. maj 2006 17:10
naredi mu nekaj sama, to mu bo verjetno več pomenilo kot kupljena krama, če uporabnih stvari ne rabi več, ker že vse ima... Jaz recimo sem strašno nesrečna, če dobim kako okrasno stvar, prvič, ker sploh ni nujno, da je po mojem okusu, drugič, ker s tem nimaš kaj počet, pa se ti samo prah gor nabira, tretjič, ker nimaš kam dat, stran pa tudi ne smeš vrečt... vem, da veliko ljudi, sploh deklet pa ima rado take stvari, ampak pri fantih bi jaz bila previdna s stvarmi, ki jih bo uporabil samo 1x ali 2x v življenju... večina namreč ni navdušena nad takimi zadevami...
Lahko mu porišeš majico, spečeš 5 nadstropno torto, lahko mu daš lastnoročno izdelane "bone" za razvajanje, božanje po hrbtu, masažo (svojo ali pa kupljeno), lahko masažo še začiniš, recimo s čokolado, toplimi kamni ali kakimi drugimi tehnikami, lahko mu zaplešeš trebušni ples, 1001 stvari je, ki jih še nima, pa bi jih imel, garantiram;) Nekaterih se tudi ne da kupit, kar je tebi v prid, ker kar se da, že ima, te mu pa lahko samo ti daš;)
Ali pa kaka stvar, ki jo je težko najti, recimo stare kipe ali slike od tita, če je jugonostalgik, mogoče staro LP ploščo njegove najljubše skupine, kaj, kar že nekaj časa išče, pa ne najde, tega so ljudje vedno veseli... Mogoče kaj zbira?
Ali pa mu daj izlet v adrenalinski park, skok z letalom, polet z balonom, skratka neko doživetje, nekaj na kar se mogoče sam ne bi spomnil... Lahko kupiš košaro, jo naložiš z vsem potrebnim za piknik, daš na vrh še deko in mu daš za rd nepozaben piknik nekje na samem sredi gozda, seveda vse prej preveri, da se ne bosta preveč zgubljala na poti tja;) Lahko mu tudi zavežeš oči, ko ga pelješ, da ne bo vedel, kaj ga čaka.
Sicer pa malo napiši, kakšen je, kaj ima rad in kaj dela, pa ti bomo lažje kaj predlagali...
Veri