4. maj 2006 13:15
Veri je napisal/a: |
Jaz bi spekla kake kruhke, če je to v redu, pa če ni že preveč sladkega, lahko še kako torto... Povejte mi, če bi to bilo ok, ker nimam časa it vsega za nazaj brat, žal... Veri |
4. maj 2006 13:15
Veri je napisal/a: |
Jaz bi spekla kake kruhke, če je to v redu, pa če ni že preveč sladkega, lahko še kako torto... Povejte mi, če bi to bilo ok, ker nimam časa it vsega za nazaj brat, žal... Veri |
4. maj 2006 13:18
riba-ribica je napisal/a: |
Kupila sem krožnike, vilice, žlice, vse po 100 kom. Je to dovolj? riba-ribica |
4. maj 2006 13:36
riba-ribica je napisal/a: |
Kupila sem krožnike, vilice, žlice, vse po 100 kom. Je to dovolj? riba-ribica |
4. maj 2006 13:41
Prišlo mi je na misel, da nam na piknikih zelo prav pride vodoodporen flomaster, s katerim na kozarce napišemo imena in potem ni problema z zamenjavami. Ko enkrat odložiš kozarec in hočeš nekaj popapcati, je verjetnost, da boš pri toliko ljudeh še našel svoj kozarec, zelo majhna. Pa še spoznavanje bi bilo mogoče lažje. Kaj mislite? Lp Dolores Sporočilo je spremenil(a) Dolores dne 04. maj 2006 13:45:09
4. maj 2006 13:44
Tole je tema za prijave Dolores Ja, prav pride. Tudi pečica bi prav prišla Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. maj 2006 14:30
Tudi jaz pridem na srečanje ,s sabo pripeljem sestro in kolegico .Dekleta in fantje mogoče, kak namig z vaše strani ,katero prekmursko jed pripraviti? Marta
4. maj 2006 14:31
Upam, da mi bo useplo, da se pridružim tudi jaz mislim, če je OK bi prinesla še sadje, ker ponavadi paše po težki hrani, ki jo bo kot je videti kar preveč. Če pa rabite še kaj samo sporočite. Imam sina 15 in hči 14, če bo kakšna družba bi prišla zraven mogoče za kakšno odbojko ali kaj podobnega. lp Mateja mperhaj
4. maj 2006 14:36
mperhaj je napisal/a: |
Upam, da mi bo useplo, da se pridružim tudi jaz mislim, če je OK bi prinesla še sadje, ker ponavadi paše po težki hrani, ki jo bo kot je videti kar preveč. Če pa rabite še kaj samo sporočite. Imam sina 15 in hči 14, če bo kakšna družba bi prišla zraven mogoče za kakšno odbojko ali kaj podobnega. lp Mateja mperhaj |
4. maj 2006 14:45
Hvala, Jernej, oprosti, nisem pogledala začetka... Fluki (alkoholni) se mi zdi super ideja! Torej, midva prideva dva, prineseva torto (kot sem pregledala, torta še ni zasedena:) in kake male kruhke oz. slanarije - torej picose, grisine in najboljši mlečni kruhek - glede na to, da bo hlebcev že dovolj. če komu to ne paše, "naj spregovori zdaj, ali pa za vekomaj utihne;)" Midva sva oba za odbojko ali karkoli športnega, kar pripelji otroke! Veri
4. maj 2006 16:02
Jaz pridem sama, spekla bom maslene kifeljčke in še kaj sladkega.Dodajam še eno domačo salamo. staniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Hoppy brioš