4. maj 2006 19:06
no,moj mož pa pravi da bo en kotel golaža premalo,da bo treba skuhat še vampe Vesna Leben
4. maj 2006 19:06
no,moj mož pa pravi da bo en kotel golaža premalo,da bo treba skuhat še vampe Vesna Leben
4. maj 2006 19:34
Javim se kot pomočnik za kuhanje vampov če mi seveda zaupate
4. maj 2006 22:19
Jernej, kaj si mojega Martina že štel zraven? Koliko bo ta činkih? Lp, Sara veverica
4. maj 2006 22:24
Sara: Nisem, ker nisi povedalo koliko vas pride. Kaj so to ta činki? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. maj 2006 22:35
Če bo slučajno mikrovalovka tam lahko naredim tortilje in mehiški fižol, ostale zelenjave bo pa tako ali tako zadosti. lp Vesna
5. maj 2006 0:16
Jernej, "ta činkani" pomeni "ta mali", torej Martin, ali pa tvoj Aleksander! Sama še ne bom oddala prijave, ker si še v službi nisem našla zamenjave (delam namreč nočno iz sobote na nedeljo). Upam, da mi bo uspelo! Vse vas lepo pozdravljam! Galja
5. maj 2006 7:46
Jaz prinesem še eno velko postrvo(3-4 kg), za na žar,bom jo prej narezala in v marinado dala ,da bo za jest. čao val val
5. maj 2006 8:46
Val, če je tako velika, pa jo napolni. Jaz jih polnim tako: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6134&besed Lep dan vam želim
5. maj 2006 9:11
Jaz bi tudi pršla,pa ne vem kaj vse moram narediti????Luci LUCI
5. maj 2006 9:27
Mi prinesemo se domaco mesano vlozeno zelenjavo. To je mesanica paprike, gobic, ...) Lp, MajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini čokoladni hlebčki
Jabolčne kremšnite