V našem lokalu lahko po zakonu strežemo le "tople prigrizke", zato me zanima definicija te besedne zveze (primeri so prav tako zelo zaželeni). Zanima me tudi, ali čevapčiči spadajo med tople prigrizke?
Hvala za pomoč.
Marjan_
V našem lokalu lahko po zakonu strežemo le "tople prigrizke", zato me zanima definicija te besedne zveze (primeri so prav tako zelo zaželeni). Zanima me tudi, ali čevapčiči spadajo med tople prigrizke?
Hvala za pomoč.
Marjan_
2. maj 2006 17:51
O, dobrodošel med odvisniki Vrana
2. maj 2006 17:53
Hvala. :) Marjan_
2. maj 2006 18:10
Za mene je topli prigrizek: topli sendvič hotdog krajnska klobasa burek.... lp Nena Nena-morje
2. maj 2006 19:58
živijo nov član kul slo boš videl kmalu boš odvisen ursa40
2. maj 2006 20:10
Čevapčiči ne spadajo pod tople prigriske. v to sigurno sodijo topli sendviči,za hamburgerje in hod doge pa mislim da moraš imeti že kar ločen prostor za pripravo le teh. maestro1
2. maj 2006 21:19
Marjan, verjetno ti ne bo pomagalo naše mnenje, če boš "fasal" kakšnega inšpektorja. Zato je bolje, da se obrneš na inšpekcijsko službo ali pogledaš na internet, sigurno boš našel kaj pametnega. Sigurno obstaja prava definicija in razlaga za tople prigrizke. jasna
3. maj 2006 12:39
Zame je topel prigrizek hrana, ki jo lahko vzameš v roke in ješ, torej tudi čevapčiči v lepinji. Kar se ponavadi dobi na stojnicah ob raznih prireditvah in ne zahteva nujno stola, mize, krožnika in pribora, da to lahko poješ. Seveda pa ima birokrat (inšpektor) lahko tudi pri tem svoj prav. Danca
3. maj 2006 13:01
Marjan_, imate registrirano okrepčevalnico ali bar? Najboljše pa je da se obrnete na zbornico, katere člani ste in vam bodo to povedali, oziroma kar na pristojni inšpekcijski organ. Sigurno pa niso topli prigrizki pleskavice, čevapčiči, burek in podobno. Največkrat gre pri tem za tople sendviče, ki se jih samo pogreje, ni pa prisotna njihova priprava (to je v primeru bara). lp, Marija
3. maj 2006 19:29
Obrni se na inšpekcijo le tam boš dobil pravilen odgovor. Uh
6. maj 2006 13:55
galyka je napisal/a: |
Marjan_, imate registrirano okrepčevalnico ali bar? Najboljše pa je da se obrnete na zbornico, katere člani ste in vam bodo to povedali, oziroma kar na pristojni inšpekcijski organ. Sigurno pa niso topli prigrizki pleskavice, čevapčiči, burek in podobno. Največkrat gre pri tem za tople sendviče, ki se jih samo pogreje, ni pa prisotna njihova priprava (to je v primeru bara). lp, Marija |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Pasta iz ingverja in česna