Nujno pomoč

mpetre  

član od: 27.4.2006

sporočila: 1

tema odprta - 27. apr 2006 19:53 | ogledi: 2.036 | odgovori: 6

Pozdravljeni,

prebiram vaša mnenja,izkušmje,težave... Spremljam tudi Vrano in njena dva muca.... Porodila se mi je zamisel - mi iščemo že nekaj časa kokeršpanjela ali nekaj podobnega - mladega po zmerni ceni ali če ga kdo odda.Pa brez uspeha .. Danes ravno delamo hiško za novega člana. Otroka (18 in 8 let) si zelo želita enega psička - imamo velik vrt.... Če kdo pozna koga,ki mu je kakšen kužek odveč .... se priporočamo

Hvala in LP

Marjeta

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

27. apr 2006 20:25

mpetre dobrodošla na forumu! morda ne bi bilo odveč da greste na Gmajnice ali se vsaj pozanimate kaj imajo...drugače ti žal ne znam pomagat. p, m

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

27. apr 2006 20:40

mpetre, pojdite vsi skupaj v kakšen azil ( polni so namreč kužkov) in si kakšnega izberite! Storili boste dobro delo, kužek pa vam bo brezmejno vračal ljubezen!!! Poglejte tudi malo po Internetu, eden naslov je ta: www.mojpes.net Vso srečo pri izbiri kosmatinca vam želi Nena Nena-morje

lonygirl  

član od: 13.12.2002

sporočila: 167

27. apr 2006 21:59

Sama že dolgo časa spremljam razne zgodbe na http://www.mojpes.net/forum/ (Kajin kotiček, zavetišča za živali, Zavetišče Horjul). Tukaj veliko psičkov išče dom. Če želite mladega so ravno sedaj v oskrbi mladički, o katerih si lahko zgodbo preberete v temi Pa kaj vam je ljudje. Da malce pojasnim, ta tema ima tak naslov, ker so te mladičke lastniki pustili stare manj kot en dan mislim, da v smeteh in jih je našel mlad par in odpeljal v zavetišče, kjer se imajo sedaj zelo lepo. Sicer mislim, da so še premladi za oddajo, bodo pa verjetno kmalu primerni. lp, polona

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

28. apr 2006 9:24

Mpetre, dobrodošla med nami! Prav prijetno je, ko se nam kdo pridruži Pred dnevi je bila na forumu odprta tema, kjer ena od naših oddaja dveletno zlato prinašalko, mešano s haskijem. Smo na tisoč koncev pošiljali link... Zdaj ne utegnem iskati... Bom zvečer, če me ne bo katera prehitela. Pozdravček! Vrana

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

28. apr 2006 9:28

Evo, našla! Avtor: galja Naročnik Plus paketa Član od: 6.7.2004, poslanih sporočil:636 Tema odprta - 21. apr 2006 10:55:55 Število ogledov: 374, odgovorov: 1 Prepiši sporočilo v splošno zabeležko Črta ločnica -----Original Message----- From: Teja Behin [mailto:teja.behin@email.si] Podarim psičko Keno...staro 3 leta...mešanka med zlatim prenašalcem in haskijem in nima nikogar da bi mu vračala ljubezen...je redno cepljena in šolana...je zelo ubogljiva in igriva...ima rada otroke in zelo dolge sprehode...Jaz sem začasni skrbnik in mi jo škoda dati v azil,ker je preveč pridna...Jaz je ne morem imeti ker imam že enega psa in premalo prostora...Rabi zelo dosti ljubezni in topel objem..to je vse!!!! p.s.:prosim pošlji dalje in mi pomagaj najti dobrega skrbnika!!! hvala moja tel. 040/467580 ali mail: teja.behin@email.si -- Vrana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti