L.P. Prosim če mi lahko kdo pove za katere sladice lahko uporabim rjavi sladkor oz. predlaga kakšen
recept.
venera 99
L.P. Prosim če mi lahko kdo pove za katere sladice lahko uporabim rjavi sladkor oz. predlaga kakšen
recept.
venera 99
27. apr 2006 16:41
Po moje ga lahko povsod nadomestiš. Samo, da je rjavi sladkor malo manj sladek kot beli. jade
27. apr 2006 19:16
Uporabiš ga lahko pri pripravi vseh sladic, jaz ga, pa ni še nobena "neuspela" zaradi tega. lp, Marija
27. apr 2006 21:38
Vedno in povsod, kjer bi sicer uporabila običajni sladkor. Jaz belega skorajda ne uporabljam več. lp Julija
28. apr 2006 7:45
Jaz tudi ne uporabljam belegas, je pa res, da rjavi spremeni tudi barvo pecivu in sladicam. Kadar delam recimo torto, kjer hočem lep, rumen biskvit, pač uporabim bel sladkor.
28. apr 2006 15:23
Pa še nekaj je res pri rjavem sladkorju (vsaj pri meni se rado zgodi) - na raztopi se tako kakor beli, zna ostati neraztopljen in "hrustati" potem v pecivu.
28. apr 2006 16:17
Verena 99, na vrečki od rjavega sladkorja sta 2 recepta za tako pecivo. Žal sedaj nisem doma, da bi ti ju prepisala. MissLady
28. apr 2006 16:33
MissLady najlepša ti hvala za nasvet.Samo vrečko sem vrgla v smeti,ne ,da bi pogledala,ali je na njej kakšen recept ,ali ne. venera 99 Sporočilo je spremenil(a) venera 99 dne 29. apr 2006 11:00:09Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Polnjene paprike