28. apr 2006 17:28
Andrinaa, superca si, sedaj pa bomo lahko tuno naredili v veliko možnih kombinacijah in ne samo v tistih dveh standardnih kot dosedaj. Lp, Katjuška
28. apr 2006 17:28
Andrinaa, superca si, sedaj pa bomo lahko tuno naredili v veliko možnih kombinacijah in ne samo v tistih dveh standardnih kot dosedaj. Lp, Katjuška
28. apr 2006 22:23
Čas čemaža je in jaz sem ravno zdajle končala z dvemi namazi. Opran in narezan čemaž sem dala v multi praktik, posolila in dodala olivno olje. Med mletjem sem enemu dodala precej sončničnih semen, drugemu pa lešnike. Oba sta odlična.
30. maj 2006 19:09
Jaz imam pa najrajši sojin namaz. Recept: skodelica kuhane soje olivno olje konzerva tune (po želji) česen po okusu bazilika (sveža) peteršilj poper sol mleta paprika feta paradižnikova mezga Lep pozdrav vsem BettyLu
31. maj 2006 9:04
Andrinaa, tvoja domišljija pa res nima meja. Zelo uporabne ideje, zame kot naročeno. Bravo! Lp Dolores
2. okt 2007 18:47
Sem že zasledila, da so tudi v vegeterijanskih paštetah našli meso. Groza!
2. okt 2007 18:48
No, saj je tuna tudi meso, torej nič čudnega, da je v vegi pašteti meso. rimljanka
2. okt 2007 21:33
Vauuuuuuuuuu, pa ti si ekstra Andrinaa! jessy6
3. okt 2007 5:08
UUUUUUu, bravo Adriana. Vsem si nam natrosila en kup dobrih idej za namaze. Bravo! Kyara
3. okt 2007 8:20
Tale namaz je tudi zelo okusen.Šunko lahko izpustiš. http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9919 tanya017Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav piščanec iz pečice
Pad Thai s piščancem