18. maj 2006 17:46
jade je napisal/a: |
Ligojna, če zboliš te bomo že pozdravile. Saj pride tudi nekaj sester v Pekel, tako, da ni panike. jade |
18. maj 2006 17:46
jade je napisal/a: |
Ligojna, če zboliš te bomo že pozdravile. Saj pride tudi nekaj sester v Pekel, tako, da ni panike. jade |
18. maj 2006 18:14
Če zbolim, pa me bo kdo pripeljal, skupaj z mojimi sopotnicami. Tak. Ne boste se me rešili, pa če mi še takšne uroke kdo pošilja....Mi je že ena čarovnica rekla, da sem neuničljiva... Bolniki, kuhajte si šumadijski čaj, ta je še vedno vse pozdravil. In tiste, ki se bojite, da ne boste zmogle prinesti obljubljenega - nič hudega, saj bo vsega dovolj. In ker bo veliko dobre volje, tudi pomanjkanja kakšne sladice ali kosa hrenovke nihče ne bo opazil. Torej, MISLITE POZITIVNO! Mamamia mamamia
18. maj 2006 19:03
Hvala mamamia za polano energijo iz Maribora. Vesna Leben
18. maj 2006 19:13
Nič ne kaže da bom zbolela ,malo bova pa zamudila ker delam do 12.Imam vprašanje ,ali kateri od moških balina ,da prineseva kugle seboj,pa z mojem udarita tekmo ,da mu ne bo dolgčas lp goga
18. maj 2006 22:33
gogad je napisal/a: |
Nič ne kaže da bom zbolela ,malo bova pa zamudila ker delam do 12.Imam vprašanje ,ali kateri od moških balina ,da prineseva kugle seboj,pa z mojem udarita tekmo ,da mu ne bo dolgčas lp goga |
19. maj 2006 7:39
rozanec, ni to larifari, ker ni nič smešnega v tem, da še preden pridem iz WCja, moram nazaj noter, še posebej ponoči. mamamia, kaj pa je to šumadijski čaj? Loni Makaroni
19. maj 2006 7:58
Jaz pa se že pripravljam
19. maj 2006 8:12
Loni je napisal/a: |
rozanec, ni to larifari, ker ni nič smešnega v tem, da še preden pridem iz WCja, moram nazaj noter, še posebej ponoči. mamamia, kaj pa je to šumadijski čaj? Loni Makaroni |
19. maj 2006 8:21
Ja, Rozanec. Saj jaz bom prišla - kozarec lahko tudi v levi roki držim - he,he Tina
19. maj 2006 8:30
Sej res. Ko Loni omenja WC, se spomnim, da na slikcah nisem videla nič WC-ju podobnega. A je tam naokrog za 119 ljudi kakšen WC? DoloresKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Kraljevska jajčka s holandsko omako