15. maj 2006 18:36
Jaz pa imam še eno vprašanje, saj itak vem da mi ne boste odgovorili Kje boste speli ime, kaj moram še bucke kupit? A ni dovolj ,da vzamem s seboj list z mojim imenom in ga pokažem lp
15. maj 2006 18:36
Jaz pa imam še eno vprašanje, saj itak vem da mi ne boste odgovorili Kje boste speli ime, kaj moram še bucke kupit? A ni dovolj ,da vzamem s seboj list z mojim imenom in ga pokažem lp
15. maj 2006 18:39
A ga boš imela ves čas v roki? Jaz bom svojega pripela na majico z varnostno sponko. Lp iz Mb riba-ribica
15. maj 2006 18:58
Eko, isto jaz. Anamarija, jaz sem si ga na prvem srečanju pripela na prsni žep z varnostno zaponko. Mogoče si ga lahko najprej nalepiš na en kos kartona (recimo tistega, na katerega so napakirane najlonke), da bo "lepše" stal, da se ti ne bo trgal in mečkal. Meni se je zadnjič obneslo. tjas
15. maj 2006 19:12
ja tjas, dobra ideja...potem pa dve luknjici pa vrvico skoz, pa okrog vratu anamarija1...tako je pač praktično, ti ni treba spraševati: kdo si pa ti? Bojan
15. maj 2006 19:19
Aha, tipo kot da imam verižico? Sej ste tako mislili ne? Ja, to pa bi šlo LP
16. maj 2006 7:29
Tudi jaz imam vprašanje: moj mali (8 let) bi rad vedel, če bo imel kaj sebi primerne družbe in še kaj bi lahko počeli otroci? So tam blizu kaka igrala, igrišče.....On pač ne bo samo sedel poleg nas. In še kaj bomo ni počeli poleg sedenja. Če je bilo že napisano , mi ne zamerite, res mi n iuspelo vsega brati .
16. maj 2006 8:02
tortica, jaz imam tudi sina, je ravno take starosti kot tvoj; vendar bomo rahlo zamudili (prišli bomo ob cca 16 uri), tako da bosta sigurno lahko igrala nogomet (prinesem eno žogo). Pa še kakšno družbamo igro bom prinesla. tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 16. maj 2006 08:03:13
16. maj 2006 8:06
Tudi moja dva sinova bosta vesela družbe (11 in 15 let).Športne rekvizite pa kar s seboj vzemite. Ni igrišča,je pa velik travnik. Vesna Leben
16. maj 2006 8:23
A listke z imeni imamo samo člani ali tudi naše prikolice? Janja
16. maj 2006 9:18
tejča je napisal/a: |
tortica, jaz imam tudi sina, je ravno take starosti kot tvoj; vendar bomo rahlo zamudili (prišli bomo ob cca 16 uri), tako da bosta sigurno lahko igrala nogomet (prinesem eno žogo). Pa še kakšno družbamo igro bom prinesla. tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 16. maj 2006 08:03:13 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Cheesecake